Tuorein sisältö

Alkuperäisen Conan barbaarin jatko-osa etenee

02.10.2013 klo 17.55 | Luettu: 3523 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Legend of Conan eli suora jatko-osa Arnold Schwarzeneggerin tähdittämälle fantasiaelokuvalle Conan barbaari on yhä hengissä. Andrea Berloff on palkattu kirjoittajaksi. Hänen ainoa kuvattu käsikirjoituksensa on World Trade Center vuodelta 2006. Parhaillaan hän on kirjoittamassa uutta versiota kuningas Arthurin tarinasta.

Tuottaja Chris Morgan ei säästä kehuja, vaan kutsuu Berloffia mahtavaksi kirjoittajaksi, joka osaa tasapainoilla karun miehisyyden ja äärimmäisen syvän tunteellisuuden välillä; Conanin luoja Robert E. Howard olisi ylpeä Berloffin voimakkaasta ja vilpittömästä näkemyksestä. Berloff vaikuttaa nyt niin hirmuiselta äijältä, että tarkennetaan hänen olevan nainen.

Schwarzenegger palaa näyttelemään Conania, joka on nykyään ikääntynyt kuningas, jonka murheet ovat vallan muuta kuin nuorella barbaarilla. Alkuperäinen elokuva lupasi ennen lopputekstejä, että tarina siitä kuinka Conanista tulee kuningas oman kätensä kautta tullaan kertomaan, mutta se taitaisi mennä komedian puolelle, jos elokuvasarja jatkaisi yli 30 vuoden tauon jälkeen suoraan siitä mihin se jäi.


Kuva: Muscle & Fitness

Uutisen lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Räppäri Jay Z sai al... Rakastan Spotify-pal... >

Keskustelut (3 viestiä)

vieras

02.10.2013 klo 20.40 4 tykkää tästä

Taitaa vanhan kuninkaan murheet olla miten saada heppi seisomaan niin kuin nuorena poikana.
lainaa
keke

02.10.2013 klo 21.36 2 tykkää tästä

yeah buddy
lainaa
Jube

05.10.2013 klo 17.13

Ainakin jos Red Sonjaa näyttelee Brigitte Nielsen.. heh heh!
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova