Tuorein sisältö

Kuudeskin Ihmemaa Oz -tv-sarja on Game of Thrones -henkinen

12.10.2013 klo 17.40 | Luettu: 1393 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kanava Lifetime suunnittelee Ihmemaa Oz -aiheista tv-sarjaa nimeltä Red Brick Road. Sarjaa kuvaillaan särmikkääksi ja Game of Thronesin henkiseksi.

Tim Schlattman (Dexter) kirjoittaa tarinan, joka perustuu Rob Priorin (Buffy, vampyyrintappaja) konseptitaiteeseen. Ozin keltainen tiilitie johtaa Smaragdikaupunkiin, joten minne johtaa punainen tiilitie? Ilmeisesti Westerosiin. Dorothy-tyttö tutustuu synkempään ja vaarallisempaan maailmaan kuin aiemmin.

Red Brick Road on viides Ihmemaa Oz -tv-sarja, joka on julkistettu viimeisen kolmen kuukauden sisällä. Myös NBC:n Emerald City on synkkä ja "Game of Thrones -henkinen". Syfy:n minisarja Warriors of Oz on ihan vain synkkä. The CW:n Dorothy Must Die ei nimestä päätellen ole kovin iloinen. CBS:n Dorothy on Ozista inspiroitunut sairaalasarja.

V2.fi:n laskujen mukaan työn alla on kuudeskin sarja, kanavan E! Dorothy, jossa Dorothy emännöi hotellia Smaragdikaupungissa (joka on siis sama paikka kuin Emerald City).

Priorin taidetta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Bay on kiinn... Tieteislänkkäri Bloo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Uusia_Tarinoita

12.10.2013 klo 18.20 2 tykkää tästä

En aio tuomita Red Brick Road- sarjaa vielä, mutta en yhtään ymmärrä, miksi kaikesta pitää tehdä aina synkkää. Jos jostain vanhasta, kaikkien tuntemasta tarinasta haluaa tehdä uuden version, sen tulisi oikeasti olla omaperäinen eikä vain mukailla jotain sillä hetkellä suositun sarjan henkeä.

Voihan toki olla, että tämä sarja on oikeasti kiinnostava ja mukaansatempaava. Itse en vain jaksa innostua vanhojen tarinoiden synkistämisestä ja ennen kaikkea kaupallistamisesta. Ymmärrän toki, että nyt on parasta takoa, kun rauta on vielä kuumaa, mutta useiden tahojen välinen "meidän versio tästä tarinasta on parempi"- kilpailu syö länsimaalaisen elokuvamaailman uskottavuutta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova