Tuorein sisältö

Myös muinaisessa Egyptissä elostellaan "Game of Thrones -henkisesti"

21.10.2013 klo 20.30 | Luettu: 3244 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox on tilannut sarjan Hieroglyph ensimmäisen tuotantokauden. Muinaisesta Egyptistä kertova sarja sisältää fantasiaelementtejä. Päähenkilö on pahamaineinen varas, joka vapautetaan vankilasta palvelemaan faaraota.

Foxin edustaja ei sano suoraan, että sarja on "Game of Thrones -henkinen", mikä on viimeaikoina ollut suosittu tapa kuvailla tulevia sarjoja. Foxin edustaja kuitenkin sanailee, että he(kin) tahtoivat tehdä sarjan, joka käsittelee petoksia, juonittelua hovissa, seksiä ja fantasiaa (kuten Game of Thrones). Siksi he kiinnostuivat Travis Beachamin suunnittelemasta Hieroglyphistä.

Hieroglyph alkaa 13 jakson kaudella. Beacham on ollut mukana kirjoittamassa muun muassa elokuvia Pacific Rim ja Titaanien taistelu.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leijonasydän kevyest... Russell Crowen esiko... >

Keskustelut (3 viestiä)

valkoinen_kulkija

21.10.2013 klo 20.46

No riippuu ihan mikä kanava saa sarjan. Joku Fox, ABC tai NBC ei Game of Thronesin kaltaista sarjaa pysty näyttämään, koska ikäraja ja kanavien säännöt. Ei paljoa nappaa koko perheelle sopiva GoT.

Foxin FX kanava (mm. Sons of Anarchy) taaseen voi joten toivottavasti se sen tuottaa esitettäväksi.
lainaa
Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

21.10.2013 klo 21.27

Onhan Sons of Anarchystakin sensuroitu seksikohtaukset pois. Lähinnä HBO ja Showtime noitä näyttävät. Veikkaisin, että Showtime ottaa tämän, kun lopettivat kerran Borgian.
lainaa
valkoinen_kulkija

21.10.2013 klo 22.13

Lichi kirjoitti:
Onhan Sons of Anarchystakin sensuroitu seksikohtaukset pois. Lähinnä HBO ja Showtime noitä näyttävät. Veikkaisin, että Showtime ottaa tämän, kun lopettivat kerran Borgian.


Totta... Virhe osaltani. Mutta ajattelin jos Fox tahtoo sarjan itselleen, niin FX on heidän ainoa kanavansa, joka voi väkivaltaa näyttää ja seksiä ainakin johonkin pisteeseen... Showtime olisi kyllä aika jepa tälle sarjalle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova