Tuorein sisältö

Tom Arayan mukaan Slayerin jatkosta päätetään myöhemmin

23.10.2013 klo 00.06 | Luettu: 2867 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Steppin' Out magazinen haastattelussa Slayerin Tom Araya jättää bändin jatkosuunnitelmat hämärän peittoon - Arayan ja Kerry Kingin on tarkoitus puhua bändin suuntaviivoista kiertuekuvioiden jälkeen.

Araya toteaa Slayerin kitaristin Jeff Hannemanin kuoleman "muuttaneen kaiken". Hannemanin sairasloman aikana saattoi ajatella että mies palaa takaisin soittamaan - sehän on selvää. Mutta kitaristin kuoleman jälkeen Slayerin tulevaisuutta pitää tarkastella uudesta näkökulmasta.

Slayer on jatkanut keikkailua mutta kyseessä on ollut jo ennalta sovittujen keikkojen soittaminen. Arayan mukaan hän ja Kerry King eivät ole saaneet tilaisuutta istua alas ja pohtia jatkokuvioita perusteellisesti. Arayan puheiden perusteella myös lopettaminen on vaihtoehto muiden joukossa.

Slayerin tulevasta albumista on ollut paljon puhetta. Mukana tulisi olemaan myös Hannemanin käyttämättä jääneitä sävellyksiä. Ehkä kysymys kuuluukin, onko Slayerillä tulevaisuutta kyseisen albumin jälkeen?

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myös Jackassin Paha ... Avatar-kelmi palaa j... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfggt

23.10.2013 klo 15.46

Mitään Tom & Je... Kerry-duo ei tarvi kyhätä. Jos Lombardo ei ole mukana, niin silloin bändi on pelkkä Duo. Mielummin perustavat kahdestaan uuden bändin, jota ei kuitenkaan kohdella Tom&Kerry, sekä pari jätkää jotka soittaa heidän kanssaan.
lainaa
Rucola

23.10.2013 klo 16.49

Toivottavsti Araya ei suostu pelkäksi Tom & Kerry -duon jäseneksi. Kohta jätkät ovat tekemässä unplugged-kiertuetta...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova