Tuorein sisältö

Star Wars: Episodi VII:n miehistö julkistettu (ei näyttelijöitä)

25.10.2013 klo 17.02 | Luettu: 4722 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viikon "kohu-uutinen" aiheesta Star Wars: Episodi VII on se, että kirjoittajat on vaihdettu. Disney ja Lucasfilm ovat ilmoittaneet, että Michael Arndt (Little Miss Sunshine, Toy Story 3) on jättänyt projektin ja että Lawrence Kasdan (Imperiumin vastaisku, Jedin paluu) ja ohjaaja J.J. Abrams ovat nyt vastuussa käsikirjoituksesta.

Huhujen mukaan Kasdan ja Abrams ovat periaatteessa aloittaneet alusta ja ryhtyneet luomaan uusia hahmoja ja tilanteita. Virallinen väittämä on se, että Arndt teki hyvää työtä ja että Kasdan ja Abrams jatkavat tästä eteenpäin.

Tuoretta virallista puhetta on sekin, että kuvaukset on ajoitettu keväälle 2014 ja että elokuvan odotetaan valmistuvan vuonna 2015. Sitä huhua ei siis kumota, että leffa olisi siirtymässä kesältä 2015 (aiemmin julkistettu tieto) joululle 2015 (tai myöhemmäksi).

Miehistöön kuuluvat myös kuvaaja Dan Mindel (Star Trek, Star Trek Into Darkness), tuotantosuunnittelijat Rick Carter (Avatar) ja Darren Gilford (Oblivion, Tron: Legacy), pukusuunnittelija Michael Kaplan (Star Trek Into Darkness), tehostemiehet Chris Corbould (Skyfall, Yön ritarin paluu) ja Roger Guyett (Star Trek Into Darkness, Sithin kosto), äänisuunnittelija Ben Burtt (kaikki Star Wars -elokuvat) ja säveltäjämestari John Williams.

Lähde: Star Wars

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt se on virallista... Metal All Stars -kie... >

Keskustelut (4 viestiä)

aikamatkaaja

25.10.2013 klo 17.32 3 tykkää tästä

Ilmestyy 2016 kesällä.

Ihan hyvät vaihdokset ja osaava porukka puikoissa muutenkin. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Ei Star Wars minulle mikään SE juttu ole (elokuvien katsomisesta jo 6v), mutta eiköhän tämän ilmestyessä koko setti tule BD:lle hommattua. Toivottavasti tosin ne alkuperäiset versiot alkuperäisestä trilogiasta ilmestyy joskus...
lainaa
teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

25.10.2013 klo 21.19 2 tykkää tästä

L. Kasdan, J.J. Abrams, J. Williams.. Ny nous odotukset :)
lainaa
Haza

Rekisteröitynyt 12.09.2013

26.10.2013 klo 12.23

Aihetta vähän sivuten. Miksi pitää käsikirjoittaa jos Star Warsista on jo kirja olemassa? (äkkiä tulee mieleen ettei Disney tykkää nykyisestä Star Warsista) Tai sit jos jostain tunnetusta teoksesta lähdetään tekemään elokuvaa, miten sen muokkaaminen elokuva muotoon voi viedä joiltakin ihmisiltä vuosia jos on valmis teksti heti siinä edessä?!

Uutiseen vielä: Nyt ainakin tausta miehitys kuulosta hyvälle, vielä kun näyttelijät hoitais hommansa. Oishan se aika tökeröä kun tunnelma on kuin aikasemmissa Star wars, mutta hahmot eivät yhtään tunnu Star wars hahmoilta.
Muokannut: Haza 26.10.2013 klo 12.24 lainaa
aokdf

29.10.2013 klo 18.07

Melkoista kehitystä että disneymies vaihdettiin tähtiensotamieheen. Ei olis uskonut mutta on Walt Disneyllä vielä vähän järkeä

mutta melkoinen IS-otsikko taas. Vielä tarkennuksenkin jälkeen ajattelin että ilmoitetaan edes mitkä hahmot ovat mukana
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova