Tuorein sisältö

Will Smith jatkaa kiertelyä yliluonnollisen jännärin ja Independence Day 2:n ympärillä

26.10.2013 klo 19.45 | Luettu: 2897 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sivusto The Wrap sanailee, että Will Smith on kiinnitetty yliluonnolliseen jännäriin Selling Time, vaikkei hänellä kylläkään ole sopimusta (kiinnitys ei siis vaikuta järin kiinteältä). Smith on aiemminkin ollut elokuvasta kiinnostunut, mutta viimeksi aikataulut eivät menneet yksiin.

Elokuva on aikuisten satu, jossa päähenkilö saa elää uudella tavalla elämänsä kamalimman päivän. Hinta on kova: hänen elinaikansa lyhenee seitsemällä vuodella.

Selling Time on ikuisuusprojekti, jota monet ovat työstäneet. Alkuperäinen kirjoittaja Dan McDermott (Eagle Eye, Paljastava katse) palaa väsäämään käsikirjoituksen uusiksi.

Viikon toinen Smith-lööppi on se, ettei ole vieläkään varmaa lähteekö hän mukaan Independence Dayn jatko-osaan. Ohjaaja Roland Emmerich on paljastanut, että käsikirjoituksesta on olemassa kaksi versiota: Smith-versio ja smithitön versio. Elokuvan tekeminen on taistelua, mutta tilanne näyttää hyvältä, Emmerich toteaa.

Lähteet: The Wrap, Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Cruise ja Oblivi... Lou Reed on kuollut... >

Keskustelut (1 viestiä)

Goldblum_on_paras

26.10.2013 klo 22.21 5 tykkää tästä

After Earth:n jälkeen kannattais pelata varman päälle ja ottaa rooli ID2:ssa. Goldblum mukaan myös tai elokuva on tuhoon tuomittu!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova