Tuorein sisältö

Tuomas Holopainen puhuu Floor Jansenista - päätös laulajasta tehtiin jo kesällä

29.10.2013 klo 00.10 | Luettu: 5130 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

DeadRhetoric.comin haastattelussa Nightwishin päällikkö Tuomas Holopainen kommentoi tuoretta laulajan valintaa, joka sujui ennakko-odotuksia kivuttomammin.

Holopainen ja Nightwishin tyypit ovat tunteneet uuden solistinsa, Floor Jansenin, jo pidempään. Jo yli kymmenen vuotta sitten Nightwish tapasi Floor Jansenin kiertueen merkeissä (After Forever).

- Itse olen seurannut Floor Jansenin uraa jo ensimmäisestä After Forever -albumista lähtien. Olin hyvin vaikuttunut Jansenin äänestä. Olin After Forever -fani. Kun kiersimme yhdessä ja näin hänet lavalla - se oli kuin isku vasten kasvoja. Hänellä oli valtava lavakarisma.

- Floor on hyvin ystävällinen mutta myös todella määrätietoinen. Hän tietää mitä haluaa. Hän on myös todellinen metallimimmi. Vaikka Floor on hyvin naisellinen, häntä ei kannata yrittää "vedättää". Hän on varsinainen amatsoni. Hänessä on kokoa ja näköä - saatat saada nyrkistä jos puhut sopimattomia!

- Floor ei ollut aikaisemmin vaihtoehto (Nightwishin laulajaksi) koska hän menestyi hyvin After Foreverin kanssa. En halunnut astua kenenkään muun tontille.

- Anette teki työnsä hyvin. En usko että kukaan muu olisi pärjännyt paremmin kahdella edellisellä albumillamme. Mutta muutos Anettesta Flooriin oli uskomaton. Jo parin illan jälkeen fanit menivät aivan sekaisin. Saimme paljon positiivista palautetta. Kaikki meni paljon paremmin kuin olisi vointu odottaa.

Tuomas myöntää päätöksen Floorin suhteen syntyneen jo kesä-heinäkuussa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Todennäköisesti vuod... Traileri: hurrikaani... >

Keskustelut (6 viestiä)

hehheh

29.10.2013 klo 02.37

Tuomas on yhtä uskottava ja lahjakas kuin fanittamansa aku ankka.
lainaa
TomiL

29.10.2013 klo 07.31 3 tykkää tästä

Luojan kiitos, että päästiin eroon siitä ruotsi-popparista.
lainaa
Yökalaan

29.10.2013 klo 08.51 5 tykkää tästä

Toivottavasti Tuomas ei ole pahasti ihastunut Flooriin...siitähän sitä jälleen saadaan kiertueelle draamaa ^-^
lainaa
Nonni

29.10.2013 klo 14.37 1 tykkää tästä

Toivottavasti lopputuloksena ei tule janssenin kiusausta
lainaa
Aeco

29.10.2013 klo 15.46 1 tykkää tästä

Yökalaan kirjoitti:
Toivottavasti Tuomas ei ole pahasti ihastunut Flooriin...siitähän sitä jälleen saadaan kiertueelle draamaa ^-^

Tätä samankaltaista rakkaussoopaa jauhettiin jo silloin Tarjan erottamisen aikoihin ja jo silloin se kuulosti teini-ikäisen goottitytön kirjoitelmista repäistyltä tuotokselta, jossa luodaan suurta ja kipeää rakkaustarinaa idoleiden välille. Toisaalta tuo tuo heijastelee Holopaisen itsensä lyriikkaa, joka sekin on kaikessa imelyydessään ja kliseisyydessään ajoittain hyvinkin vaivaannuttavaa kuunneltavaa.

Säveltäjänä arvostan miehen toki ihan eri tasolle, ja nyt kun bändin kokoonpano on Floorin liittymisen jälkeen sen kaikkien aikojen paras, uutta levyä odottelee kyllä ihan innolla. Itse toivoisin että Mr. H saisi nyt suurimmat elokuvamusiikki intoilunsa purettua tuohon Roope-projektiinsa ja seuravaa NW levy olisi taas enemmän bändivetoinen, vähän niin kuin Holopainen ja Hietala ovat jossain haastatteluissa ennakoineetkin.
lainaa
Liimaletti

30.10.2013 klo 15.11

Nonni kirjoitti:
Toivottavasti lopputuloksena ei tule janssenin kiusausta

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m19czfpMYM1rohspro1_500
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova