Tuorein sisältö

Lakimiehen salaliittosyytökset liikaa Kurt Cobainin leskelle - oikeudessa tavataan

01.11.2013 klo 17.52 | Luettu: 2771 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mediatietojen mukaan Kurt Cobainin leski Courtney Love nostaa kanteen entistä lakimiestään kohtaan. Love syyttää ex-lakimiehen sotkeneen äidin ja tyttären välit. Väärinkäytösten lisäksi Love vaatii korvauksia henkisestä stressistä.

Love palkkasti Rhonda J. Holmesin vuonna 2008 selvittämään Cobainin jäämistöstä kadonnutta rahasummaa. Selvitystyöhön meni kuukausia ja tulokset jäivät laihoiksi. Loven mukaan Holmes oli liian kiireinen muiden työtehtäviensä johdosta.

Love väittää Holmesin syöttäneen salaliittoteorioita hänen tyttärelleen. Lakimies oli kuulemma kirjoittanut salaa kirjeen tuolloin 16-vuotiaalle Frances Beanille. Holmes oli kertonut Cobainin jälkikasvulle "hurjia salaliittoteorioita" ja varoitellut pahojen ihmisten rahanhimosta.

Tiettävästi Holmesin ajatuksena oli saada Courtney Love pois Cobainin jälkeenjääneiden varojen hoidosta.

Loven mukaan Holmes rikkoi asiakkaan ja lakimiehen välisen luottamuksen. Samalla lakimies onnistui rikkomaan tyttären ja äidin suhteen - Holmes syytti Lovea huonoista päätöksistä liittyen Cobainin perikunnan rahavaroihin.

Vuonna 2009 Frances Bean Cobain määrättiin isoäitinsä vastuulle ja Courtney Lovelle määrättiin lähestymiskielto väitetyn väkivaltaisen käytöksen johdosta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Batman on täällä taa... Nymphomaniac-näyte o... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lol

03.11.2013 klo 00.00

Mutta eihän V2:sen sekä muun kaupallisen median mielestä maailmassa ole salaliittoja.
lainaa
IsoVeli

03.11.2013 klo 19.17

Lol kirjoitti:
Mutta eihän V2:sen sekä muun kaupallisen median mielestä maailmassa ole salaliittoja.


Ei olekaan. Ne ovat ihan vain ihmisten mielikuvituksissa. Nyt hys hys hiljaa tai tulee vanha kunnon nuoriso ohjaaja juttelemaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova