Tuorein sisältö

Jackass-ohjaajalta Mötley Crüe -elokuva

04.11.2013 klo 16.05 | Luettu: 3315 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Niin sanottu dokumenttiohjaaja Jeff Tremaine on siirtymässä fiktion puolelle. Hän on ohjannut kaikki neljä Jackass-elokuvaa, joista uusimmassa eli Pahassa papassa on piilokamerasketsien ohella tarinakin.

Tremainen seuraava ohjaus on draama nimeltä Dirt. Leffa kertoo pahamaineisen heavy metal -bändin Mötley Crüe:n noususta. Pohjana toimii kirja The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band, jota bändin jäsenet olivat mukana tekemässä.

Kampaukset tulevat olemaan isoja, äänet ovat isolla, rahat ovat isoja ja skandaalit, tappelut ja irstailu ovat samaa kokoluokkaa. Bändi elää kuin viimeistä päivää valloittaessaan maailmaa 80-luvulta alkaen.

Tremainelle on tarjottu monia käsikirjoituksia, mutta Dirt on jotakin minkä ohjaajaksi hän pyrki kaikin keinoin. Hän tavoitteli keikkaa jo siihen aikaan, kun hän lupautui ensimmäisen Jackassin ohjaajaksi tietämättä miten hän työstä selviytyy. Hän uskoo olevansa juuri oikea kyky ohjaajaksi, sillä hän tuntee ymmärtävänsä porukkaa, joka tienasi yhä enemmän yhä huonommin käyttäytyessään.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harrison Fordin tähd... Tom Hardylta ja Taka... >

Keskustelut (2 viestiä)

aasi

04.11.2013 klo 18.03 4 tykkää tästä

Tulipa tämäki uutinen luettua kahteen kertaan tällä sivustolla
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.11.2013 klo 18.09

aasi kirjoitti:
Tulipa tämäki uutinen luettua kahteen kertaan tällä sivustolla


Näköjään juu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova