Tuorein sisältö

Sammy Hagarin ja Eddie Van Halenin viha-rakkaussuhde yhä pahasti pakkasella

07.11.2013 klo 16.59 | Luettu: 1794 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Grammy.com on haastatellut Van Halenin ex-vokalistia Sammy Hagaria. Hagarin ja Van Halenin tyyppien välinen viha-rakkaussuhde on edelleen pahasti pakkasella. Hagar ei ole piilotellut ajatuksiaan Eddie Van Halenista ja varsinkin kirjassaan Red: My Uncensored Life in Rock Hagar vuodatti myrkkyä Van Halenin suuntaan sivukaupalla.

Hagar kuulemma ikävoi aikoinaan voimissa ollutta ystävyyttä Eddieen ja Alex Van Haleniin.

- Alex ja minä olemme edelleen ystäviä mutta Eddien kanssa oli todella kuoppaista. En tiedä voiko mennyttä unohtaa koskaan. Mutta tällä hetkellä tuntuu että vihaa on ilmassa niin paljon etten edes halua törmätä häneen.

Hagar kertoo antaneensa kaiken vihan ja pahan olon purkautua kirjansa sivuille. Fanitkin ansaitsivat tilaisuuden kuulla totuuden. "Miksi ette voisi sopia Eddien kanssa". Se ei ole niin yksinkertainen asia.

- Minut heitettiin pihalle. Minua puukotettiin selkään ja jätettiin kuolemaan. Sen jälkeen ei voi vain halata noita kavereita jotka kohtelivat huonosti. Kirjan jälkeen en usko että Eddie voi koskaan katsoa minua suoraan silmiin tai antaa kaverihalausta.

- Rakastan edelleen Eddietä, toivon hänelle vain parasta. Hän aiheutti minulle kuitenkin kärsimyksiä, joiden kaltaista kenenkään ihmisen ei pitäisi tehdä toiselle. Minulla oli mahdollisuus jättää bändi kesken kiertueen mutta minua uhattiin niin valtavilla vahingonkorvauksialla että...jouduin hankkimaan oman lentokoneen koska emme enää sopineet samaan koneeseen. Minun pukuhuoneeni sijaitsi aina mahdollisimman kaukana Eddien huoneesta. Ja joka ilta odotimme kuulevamme Eddien kitaran, että tiesimme hänen olevan soittokunnossa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwishin keikkaku... Uusi traileri ensi v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova