Tuorein sisältö

Urheilijoiden päävammat kiinnostavat Ridley Scottia ja muita

09.11.2013 klo 23.00 | Luettu: 3157 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mooses-elokuvan Exodus parissa työskentelevä Ridley Scott toivoo, että hänen seuraava elokuvansa kertoo urheilijoiden (tarkemmin sanoen amerikkalaisen jalkapallon pelaajien) päävammoista. Urheilutähdet kärsivät usein aivotärähdyksistä, joilla on kauaskantoisia seuraamuksia: ne voivat johtaa dementiaan hyvinkin nuorella iällä. Elokuvan näkemyksen mukaan isot pomot eivät tee tarpeeksi estääkseen tällaisia sattumuksia vaan jopa hyväksyvät ne osana peliä.

Lähde: Deadline

Scott ei ole ainoa, jota aihe kiinnostaa. Suunnitteilla on myös elokuva Crossface, joka kertoo showpainija Chris Benoitin tarinan. Hän tappoi perheensä ja itsensä, ja on spekuloitu, että tämä oli pohjimmiltaan seurausta päähän kohdistuneista vammoista (myös erinäisten aineiden käytöstä ja yksityiselämän ongelmista on puhuttu).

V2.fi:n uutinen

Scott-uutinen on tämän viikon satoa, kuten on myös se tieto, että GQ Digital Network julkaisee pian kahdeksanosaisen dokumentin Casualties of the Gridiron. Scottin suunnitteleman elokuvan tavoin dokumenttisarja kertoo amerikkalaisen jalkapallon pelaajien vammoista. Traileri on julkaistu:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava Bourne tule... Lemmy Kilmister on r... >

Keskustelut (1 viestiä)

JustDoIt

11.11.2013 klo 16.28

Tietokone on analogia aivoille. Laittaisitko sinä tietokoneesi mineraaliöljyvaimennettuna pihkakotelon sisälle ja juoksisit sen täysillä toista päin. Jenkkifutareilla on tosin massiivinen kypärä mutta se lisää riskipainoa niskalle.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova