Tuorein sisältö

Marvelin Jessica Jones Twilight-kirjoittajan vastuulle

13.11.2013 klo 11.06 | Luettu: 1962 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Melissa Rosenberg on palkattu Marvelin tv-sarjan Jessica Jones kirjoittajaksi ja vetäjäksi. Hän työskenteli saman hahmon parissa jo aiemmin, kun suunnitteilla oli sarja nimeltä AKA Jessica Jones kanavaa ABC varten.

Jessica Jones on voimakas ja lentokykyinen entinen supersankari. Sarjakuvissa hän traumatisoitui jouduttuaan mielenhallinnan uhriksi. Hän luopui naamiopuuhista ja ryhtyi yksityisetsiväksi.

Rosenberg on kirjoittanut kaikki Twilight-elokuvat ja muun muassa tv-sarjoja Batmanin tytär (Birds of Prey) ja Dexter.

Juuri äsken oli puhetta siitä, että The Cabin in the Woods -ohjaaja Drew Goddard neuvottelee toisen Marvel-sarjan Daredevilin kirjoittajan pestistä. Daredevil, Jessica Jones sekä sarjat Luke Cage ja Iron Fist sijoittuvat samaan jatkumoon. Kaikki sarjat ovat Netflixin yksinoikeuksia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sepultura jäi kitari... V2.fi:n tablettitest... >

Keskustelut (1 viestiä)

Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

14.11.2013 klo 21.45

Hetken huolestutti otsikoinnin perusteella, mutta sitten aloin ihan asiaa ajattelemaankin, ja mietinkin: Vaikka Mythbusterissakin testasivat että paskaakin on mahdollista kiillottaa, niin Twilightin kohdalla lähdemateriaali vai taisi olla niin vetelää varpusparvea oksennuspussissa, ettei siitä hyvää olisi saanut Kaikkivaltias Peter Jacksonikaan aikaiseksi.

Ja onhan tuossa Dexterissäkin jopa kokonaisia kausia, joita itse luonnehtisin viihdyttäviksi, varsinkin kun saatiin Kolmas Kivi Auringosta crossover aikaiseksi. Joten Melissa Ruusuvuori saakoot mahdollisuuden.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova