Tuorein sisältö

Mustat Enkelit -Jussin sooloilu laajenee levyn mittaiseksi

15.11.2013 klo 08.48 | Luettu: 1784 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tamperelaisen Mustat Enkelit -yhtyeen laulaja Jussi Aaltonen julkaisee toisen singlen tulevalta soololevyltä. Ollakko vai eikö olla on Janne Saksan sävellys ja tekstin on tehnyt Syksyn Sävel -kilpailussakin voittobiisiin sanat liittänyt Sana Mustonen. Toistaiseksi nimeämätön sooloalbumi ilmestyy ensi keväänä.

Jussi on kymmenen vuotta kiertäneen Mustat Enkelit -yhtyeensä ohessa julkaissut myös 3 soolosingleä, jotka ovat kaikki olleet cover-biisejä. Jussin käsittelyyn ovat päätyneet Juicen Musta aurinko nousee, Johnnyn Ihana aamu ja Bruce Springsteenin Because the night, joka kääntyi suomeksi muotoon Tämä yö.

Ensi keväänä julkaistava sooloalbumi tulee olemaan ainakin pääosin nimenomaan Jussille tehtyjä uusia kappaleita, joista muutama kuukausi sitten julkaistiin näihin taloudellisesti vaikeisiin aikoihin sopiva Kohti päivää parempaa.

Jussi keikkailee Mustat Enkelit yhtyeensä kanssa ympäri vuoden ja tekee myös Duokeikkaa bändin kitaristin kanssa. Duona kuullaan myös Jussin soolobiisejä ja keväällä levyn ilmestymisen jälkeen on suunnitelmissa soolokiertue.

Kuuntele Jussin tuore sinkku Mustat Enkelit -orkesterin kotisivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Black metal -veteraa... Teräsbetoni-vokalist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova