Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonilla on vielä toivoa

15.11.2013 klo 14.40 | Luettu: 3293 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnson on kiinnitetty tositapahtumiin perustuvaan draamaan Not Without Hope, joka tarjoaa toimintasonnille tavallista vakavamman roolin.

Nick Schuylerin muistelmiin perustuva elokuva kertoo neljästä kaveruksesta, joiden vene kellahtaa nurin Meksikonlahdella kesken kalastusreissun. Usean päivän mittainen selviytymistaistelu on edessä.

Johnson näyttelee Schuyleria. Schuyler ja kumppanit ovat (entisiä) amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Johnson pelasi itsekin collegessa, joten uutiseen kuuluu väittämä, jonka mukaan hän ymmärtää miten vahva veljeys pelaajien välillä vallitsee.

Johnsonin suunnitelmiin kuuluu monenmoista, joten kaikki projektit eivät välttämättä etene. Lienee kuitenkin selvää, että hän haluaa jossakin vaiheessa taistella luonnonvoimia vastaan (tämä elokuva ja maanjäristyselokuva San Andreas) ja hirviöitä vastaan (SEAL Team 666 ja Monster Hunter's Survival Guide).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Will Smith purjehtii... Syövän johdosta kuol... >

Keskustelut (2 viestiä)

vkö

15.11.2013 klo 14.57 1 tykkää tästä

Tulipahan vain mieleen onko JP katsonut Nitch elokuvan? Oli meinaan ihan jepa ja Rock teki hyvän suortuksen. Suosittelen muillekkin.
lainaa
KWAKWA

Rekisteröitynyt 30.05.2012

15.11.2013 klo 23.05 2 tykkää tästä

vkö kirjoitti:
Tulipahan vain mieleen onko JP katsonut Nitch elokuvan? Oli meinaan ihan jepa ja Rock teki hyvän suortuksen. Suosittelen muillekkin.


Tulipahan vain mieleen, että tarkotitko tolla Nitch elokuvalla Snitch elokuvaa?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova