Tuorein sisältö

Urbaani eli pikimusta romanttinen komedia The Best Man saa toisenkin jatko-osan

19.11.2013 klo 20.30 | Luettu: 1585 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Romanttinen komedia The Best Man menestyi keskinkertaisesti vuonna 1999, mutta arvostelut olivat pääasiassa positiivisia ja elokuva löysi yleisönsä ajan kuluessa. Jatko-osa The Best Man Holiday menestyi erittäin hyvin viime viikonloppuna Yhdysvalloissa.

Molempien osien ohjaaja ja kirjoittaja Malcolm D. Lee on aloittanut neuvottelut kolmannesta osasta. Hänellä on yksi nimeämätön elokuva tehtävänä, ennen kuin hän voi tarttua tähän projektiin, mutta 14 vuotta kolmatta osaa ei tarvitse odottaa.

Ensimmäisessä osassa romaaninsa julkaisua odottava mies suostuu ystävänsä best maniksi. Kirja perustuu tositapahtumiin, joten päähenkilö pelkää, että paljastukset pilaavat häät. Toisessa osassa hahmokokoelma tapaa uudestaan pitkästä aikaa joulun tienoilla ja vanhat riidat ja romanssit pääsevät syttymään.

Näyttelijät ovat pääasiassa tummaihoisia. Monet amerikkalaiset sivustot ovat viimepäivinä käyttäneet elokuvasta sellaisia nimityksiä kuin "black movie", "race themed movie" ja "urban-themed film". Tämä on johtanut närkästyneisiin lukijakommentteihin, eihän esimerkiksi Thor: The Dark World ole "white movie". (Sanalla "urban" viitataan joskus afroamerikkalaiseen kulttuuriin.)

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Erikoisesta Studio G... Video: Angelina Joli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova