Tuorein sisältö

Preacher, Persenaama ja kumppanit kokeilevat telkkaria

21.11.2013 klo 19.59 | Luettu: 4448 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvan Preacher pohjalta on suunniteltu elokuvaa iät ja ajat. Työn alla on nyt pilottijakso tv-sarjalle. Sarjaa suunnitellaan Sonyn studioilla ja se on menossa kanavalle AMC, mikä on sama yhdistelmä kuin tapauksessa Breaking Bad. Jotkut uutisoivat sivustot ovatkin sanailleet, että AMC tahtoo uuden sarjan joka herättää keskustelua ja tässä olisi vahva ehdokas.

Preacher kertoo papista, joka saa sisäänsä enkelin ja demonin suunnattoman voimakkaan jälkeläisen. Tästä johtuen hän yrittää kirjaimellisesti löytää Jumalan. Sysimustaa huumoria pursuilevassa sarjakuvassa esiintyy sellaisia hahmoja kuin juoppo vampyyri, tappajien suojeluspyhimys ja Persenaamaksi kutsuttu älykääpiö, joka epäonnistui itsemurhassa.

Sarjaa kehittelee monista pössyttelykomedioista vastannut parivaljakko Seth Rogen & Evan Goldberg, sekä Breaking Bad -kirjoittaja Sam Catlin. Sarjakuvan luoja Garth Ennis on mukana konsulttina. Hänen kerrotaan olevan tyytyväinen sävyyn, jota sarja lähtee tavoittelemaan.

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Monty Python tekee p... Traileri: joku sabot... >

Keskustelut (4 viestiä)

Mirr5000

21.11.2013 klo 20.59

Ihan hauska sarjis, vaikka alkoikin toistamaan itseään, ja välillä kääntyi hieman liian saarnavaksi (heh).
Saa nähdä mitä tulee. Ei tämä modernina viihteenä kauhean uskaliasta ole. Väkivaltaa näkee jatkuvasti, ja ajatusmaailmakin keskittyy pitkälti pönkittämään äärimmäisen valtavirtaista perus-länsimaista konservatiivi-liberaalia, melko naivistista maailmankuvaa.
lainaa
demonin_värkki

21.11.2013 klo 21.49

Meno sarjassa on aika brutaalia ja seksiäkin on, joten AMC ei ihan ensimmäisenä tulisi mieleen kanavana. Väkivaltaa AMC saa näyttää, mutta tissit ja varsinkin demonien tissit on liikaa... Mutta ken tietää. Ihan jepa sarjis se tosiaan on.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

21.11.2013 klo 22.01

Ensin Hellblazer (sarjan nimi Constantine), nyt Preacher. Wuhuu! Ja Clive Barkerin Nightbreedistäkin tulossa sarja näillä näkymin (leffa omia henk.koht. suosikkeja, samoin kirja Cabal, Suomessa Yön kansa). Odotan kuola valuen.
lainaa
arseface

21.11.2013 klo 22.05

Seth Rogen...
Epätoivo iski viime hetkillä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova