Tuorein sisältö

Family Guy -hahmon kuolema puhututtaa

26.11.2013 klo 17.15 | Luettu: 2378 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Katsoin eilen yhden jakson Family Guyta. Eräs tärkeistä hahmoista repi toiselta tärkeältä hahmolta sydämen rinnasta. Tämä oli vain irtovitsi. Kaikki oli taas hyvin jo sekunnin kuluttua.

Yhdysvalloissa sunnuntaina nähdyssä jaksossa puhuva Brian-koira kuoli. Kuolema vaikuttaa lopulliselta. Jo 34 000 fania on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan Brian takaisin. Vetoomuksen esittäjien mukaan Brian oli tärkeä osa katselukokemusta. Hän toi mukanaan nokkeluutta ja hienostuneisuutta. Family Guyn kirjoittajat eivät tappaneet omaa luomustaan, vaan he tappoivat amerikkalaisten oman koiran, joka on elänyt heidän kodeissaan 15 vuotta. Ellei Brian herää henkiin, katsojaluvut tulevat laskemaan koko kanavalta (Foxilta), fanit ennustavat.

Hahmon virallinen jäähyväisvideo:Tekijät eivät kommentoi, mikä on pitkän aikavälin suunnitelma.

South Park on tappanut Kennyn "lopullisesti", mutta pienen tauon jälkeen hahmo tuotiin takaisin. Simpsonit on julkistanut tappavansa yhden hahmon tänä vuonna. Simpsonien juonikuviolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että myös opettaja Krabappel on poistumassa sarjasta, koska hahmon ääninäyttelijä menehtyi.

Lähteet: Deadline, Change.org

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jean-Claude Van Damm... Leningrad Cowboysin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

lopetajosetkestä

26.11.2013 klo 18.00 2 tykkää tästä

Ihme nillityksiä, kun jossakin sarjassa kuolee hahmo. Millaiset ihmiset näitä katsoo, kun mitään käänteitä ei saisi tapahtua ja kaikkien hahmojen tarinoiden tulisi päättyä onnellisesti... Nyt uusimpana tämä ja Boardwalk Empiren kuolema...

Todennäköisesti Brian saapuu takaisin joskus, kuten Kennykin saapui takaisin "viimeisen" kuoleman jälkeen. Tuskin laatu huononee, vaikka yksi hahmo on poissa.
lainaa
lolled

Rekisteröitynyt 13.02.2011

26.11.2013 klo 19.23 5 tykkää tästä

Ei ainakaan yhden jakson perusteella minkäänlaista kemiaa Stewien ja Brianin "korvaajaan" välillä. Ihmetetty kyllä kun lopussa ei lukenut "to be continued".
lainaa
juuh

27.11.2013 klo 00.26 5 tykkää tästä

Harvinaisen huono sarja muutenkin, joten yhden hahmon sijasta olisivat saaneet mennä kaikki.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova