Tuorein sisältö

Pedofiliasta syytetty walesilaisrokkari myönsi osan syytteistä - myönsi olevansa pedofiili

27.11.2013 klo 00.04 | Luettu: 6892 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Walesilaisen Lostprophets-yhtyeen nokkamies Ian Watkins on BBC:n mukaan myöntänyt syyllistyneensä törkeisiin seksirikoksiin lapsia ja jopa vauvoja kohtaan. Watkins on myöntänyt osan syytteistä paikkansapitäviksi - kaikkiaan syytekohtia on yli 20 (v2.fi-uutinen).

Watkinsia on syytetty lasten ja jopa vauvojen raiskaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 38-vuotias Watkins on nyt myöntänyt alle 13-vuotiaan uhrin raiskauksen yrityksen/suunnittelun mutta varsinaisen raiskauksen hän kuitenkin kieltää. Watkins myönsi myös kolme muuta seksuaalista hyökkäystä/hyväksikäyttötapausta, teot kohdistuivat alaikäisiin uhreihin. Rokkari myönsi myös säädyttömien kuvien ottamisen ja tallentamisen sekä törkeät eläinpornokuvat.

Watkins on myöntänyt olevansa pedofiili.

Todisteita Watkinsin rikoksista löytyi miehen tietokoneiden kovaleyiltä. Watkins suoritti ja kuvasi rikoksiaan eri hotelleissa Lontoossa ja Etelä-Walesissa.

Syytettyinä on myös kaksi naista, jotka väitteiden mukaan antoivat omat lapsensa Watkinsin seksitekojen uhreiksi. "If you belong to me, so does your baby", oli yksi Watkinsin lähettämä tekstiviesti syytetylle naiselle. Naisia syytetään myös seksuaalisista teoista lapsiaan kohtaan.

Syytetyt naiset ovat myöntäneet osallistuneensa hankkeeseen vauvan raiskaamiseksi. Itse tekoa ei kuitenkaan (ilmeisesti) suoritettu.

Oikeudessa kävi myös ilmi, että Watkins aikoi "opettaa" lapset käyttämään huumeita. Huumeet näyttelivät suurta roolia myös Watkinsin ja kahden syytetyn naisen kanssakäymisessä.

Watkins oli myös kuvannut seksiä 16-vuotiaiden Lostprophets-fanien kanssa.

Watkins ja naiskaksikko joutuvat tuomiolle 18.12.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< V2.fi katsasti HBO:n... Quentin Tarantinon s... >

Keskustelut (5 viestiä)

Cio

27.11.2013 klo 04.28 2 tykkää tästä

Hurjaa meininkiä englannissa :D. Hieno mies...
lainaa
jooh

27.11.2013 klo 05.39

Jos haluaa löytää täydellisyyttä tästäkin "valtamedian" uutisesta, se tarkoittaa, ettei ole suuttimille käyttöä aivokalvojen välisessä metamorfoosiyksikössä.
Laskoksista valmistetut silmälaput peittävät useimpien laahustajien valtimoita, vaikka haluaisimmekin kertoa olevamme yksiköitä vailla rullahuulistojen aikaansaamia liuskarepeämiä.
lainaa
jaah

27.11.2013 klo 08.30 1 tykkää tästä

Hui kauheaa. Kaikkihan me ollaan enemmän tai vähemmän "pedoja" mutta ei vain julkisesti sitä myönnetä. Ihan kuin seksuaalisuudella luonnossa olisi jotain ikärajoja mitä pitäisi noudattaa.
lainaa
TyperyksiäKAIKKI

27.11.2013 klo 11.00 3 tykkää tästä

jaah kirjoitti:
Hui kauheaa. Kaikkihan me ollaan enemmän tai vähemmän "pedoja" mutta ei vain julkisesti sitä myönnetä. Ihan kuin seksuaalisuudella luonnossa olisi jotain ikärajoja mitä pitäisi noudattaa.

Kaikki? Eivät kaikki ole "allahin alamaisia". Typerys.
lainaa
VANKILAAN

27.11.2013 klo 15.55 1 tykkää tästä

Hyvä, että joutuu vankilaan ja toivottavasti pysyvästi. Mitenköhän joku voi mennä noin sekaisin ylipäätänsä?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova