Tuorein sisältö

Omat piknik-eväät myös ensi vuonna Pori Jazziin - tosin ilman viinaksia

27.11.2013 klo 11.30 | Luettu: 706 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz joutuu luopumaan käytännöstään, jonka mukaan Kirjurinluodon konserttialueelle on voinut tuoda omia alkoholipitoisia juomaeväitä mukanaan. Piknik-perinne ei kuitenkaan ole häviämässä sillä ruokaisat eväät saa yhä tuoda mukanaan mutta viinakset pitää hankkia alueen myyntipisteistä.

Kirjurinluotoon rakennetaan laajoja anniskelualueita, joilla yleisö voi entiseen tapaan nauttia musiikista, piknikistä ja toistensa seurasta. Kirjurinluodon ravintoloihin voi tuoda mukanaan omat ruokansa – samoin kuin esimerkiksi nurmikolle levitettävän viltin. Järjestävän tahon mukaan" myytävien tuotteiden hinnoittelu pidetään kuluttajaystävällisenä".

- Meillä on ollut koko syksyn ajan hyvä keskusteluyhteys viranomaisiin. Siirrymme anniskelun suhteen vastaavaan käytäntöön kuin muutkin festivaalit, mutta olemme pyrkineet yhdessä viranomaisten kanssa löytämään ratkaisuja, joiden ansiosta yleisön festivaalielämys ei merkittävästi muutu aikaisemmasta, toimitusjohtaja Juha Miikkulainen toteaa.

Järjestyksessään 49. Pori Jazz -festivaali järjestetään 12.-20. heinäkuuta. Tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt Lippupalvelussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää minisa... Klamydialle pari kul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova