Tuorein sisältö

Kolmastoista Friday the 13th tulossa 13. päivä perjantaina

27.11.2013 klo 19.30 | Luettu: 2189 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraava eli kolmastoista Friday the 13th -elokuva saapuu teattereihin 13.3.2015. Kyseessä on perjantai.

Elokuva ei ole jatkoa vuoden 2009 elokuvalle, joka oli virallisesti uusi versio, eikä alkuperäisille elokuville. Sarjan jatkumo on niin luonnosteltu, ettei tällä ole juuri mitään merkitystä. Naamiotappaja Jason Voorhees on kuollut lukuisia kertoja, herännyt henkiin madonsyömänä zombiena, paljastunut demonimadoksi, joutunut Helvettiin, paennut sieltä Freddy Kruegerin avulla ja seikkaillut avaruudessa.

Huhujen mukaan seuraava osa saattaa koostua "löydetystä kuvamateriaalista".

Kuten kesäkuussa uutisoitiin, studiolla Paramount Pictures on oikeus tehdä Friday the 13th ja South Park -elokuvia Christopher Nolanin tieteiselokuvaan Interstellar liittyvän sopimushässäkän vuoksi.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Unohda eilinen trail... Judd Apatow'n seuraa... >

Keskustelut (1 viestiä)

F13-Nörtti

27.11.2013 klo 22.29 4 tykkää tästä

Voi hyvä luoja... Kuinka vaikeaa on tehdä Friday the 13th - leffa? Muuta ei tarvita, kun joukko teinejä Jasonin kanssa puukkohippasille metikössä, paljon mielikuvitusta tappokohtauksia väsätessä ja kieli reilusti poskessa. Ei mitään Manhattan - reissuja, demonimato - riivauksia, kyborgipäivityksiä, "synkempiä ja vakampia" pornoparodia rebootteja, saatika found footage - paskaa.

(Jos joku ihmettelee miksen yhteenottoa Freddyn kanssa tuossa listannut, niin se saa vapaapääsyn, koska oli onnistunut normista poikkeaminen).
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova