Tuorein sisältö

DC haastaa Marvelin keskittymällä ryökäleisiin?

03.12.2013 klo 20.15 | Luettu: 2061 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Millä tavalla DC haastaa Marvelin yhtenäisen elokuvauniversumin? Varmaa on vain se, että elokuvan Man of Steel jatko-osassa nähdään Batman.

Guillermo del Toro on suunnitellut jo jonkin aikaa elokuvaa Justice League: Dark, jonka on tarkoitus kertoa DC:n synkistä sankareista tyyliin Constantine, Deadman ja Rämeen olento (Swamp Thing). Del Toro vahvisti viimeksi tänä syksynä, että elokuva on yhä suunnitteilla ja että jos se tehdään, hän on valmis kunnioittamaan DC:n laajempaa elokuvauniversumia.

Huhujen mukaan suunnitteilla on myös pienen budjetin (20-40 miljoonan dollarin) elokuvia, jotka nekin kertovat DC:n vähemmän ritarillisista hahmoista. Sivuston Bleeding Cool mukaan hahmot Booster Gold ja Deathstroke, sekä ryhmät Suicide Squad ja Team 7 saattavat saada elokuvat.

Booster Gold on tulevaisuudesta saapunut sankari, joka tavoittelee uransa alussa vain omaa etuaan. Deathstroke on palkkamurhaaja, joka useimmiten toimii sankarien vastustajana. Suicide Squad on vangituista roistoista koostettu ryhmä, joka tekee likaisia töitä viranomaisille. Jonkintasoisista ryökäleistä koostunee myös sankariryhmä Team 7, sillä Deathstroke on toiminut jäsenenä.

Elokuvia on mukana suunnittelemassa David Goyer, eli Man of Steelin ja Yön ritari -trilogian kirjoittaja.

Bleeding Coolin mukaan tällaisia pienemmän budjetin DC-elokuvia saattaa jatkossa saapua teattereihin keväisin ja syksyisin.

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ben Stillerin ihmeel... Sacha Baron Cohen tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova