Tuorein sisältö

Spider-Man-juliste on virallinen: tältä konnat näyttävät terävämpinä

03.12.2013 klo 23.23 | Luettu: 9542 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kolmiosainen juliste joka esittelee elokuvan The Amazing Spider-Man 2 konnat ilmestyi Las Vegasin hotellin seinälle ilman fanfaareja, joten monet ehtivät pohtia josko kyseessä on väärennös. Elokuvan Twitter-tili on vahvistanut julisteen aidoksi ja laskenut liikkeelle virallisen version.


Sarvikuono (Rhino)

Vihreä menninkäinen (Green Goblin)

Elektro (Electro)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arrow-näytteessä esi... Van Halen pyörittää ... >

Keskustelut (11 viestiä)

D1tt0

03.12.2013 klo 23.35 8 tykkää tästä

Ja missäköhän universumissa Rhino on robotti ja Green Goblin ulkonäöltään Jokeri? -.-
lainaa
rauhoittukaa

03.12.2013 klo 23.56 3 tykkää tästä

D1tt0 kirjoitti:
Ja missäköhän universumissa Rhino on robotti ja Green Goblin ulkonäöltään Jokeri? -.-


No ensimmäisenä tässä meidän omassa ja toisena sitten The Amazing Spider-man elokuvaversumissa.

Ihme nillitystä aina. Ulkonäköhän ei ratkaise vielä missä mennään, mutta tekijöillä on selkeä kaari tarinalle, joka jatkuu vielä parinkin elokuvan voimin. Tämä Green Goblin on oletettavasti Harry, eikä Norman, mutta Norman oletettavasti kaiken pahan alku ja juuri.
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

04.12.2013 klo 00.52 1 tykkää tästä

Onhan se niinkin että eihän ensi kuvat yleensä kerro oikein mitään. En ollut erityisen innokas Ledgerin Jokeri roolistakaan ja sehän meni legendaarisesti.

Mutta tuo on kyllä aivan perseestä. Ja se tuosta vielä puuttuisi surffaripoika olisi Chris Cooper. Ja vaikka Elektro nyt menettelee niin... eikö Elektro ollut tiedemies ennen voimiaan? Näyttää kulkurilta tai Eminemiltä. Rhino on otettu leffaan ihan siksi että tajuttiin että siitä voidaan tehdä robo ja saada pirusti taloja nurin.

Oikeasti vähän odotin tätä elokuvaa. Edellinen osa oli yllättävän toimiva ja tähän tuli vielä Chris Cooper, Jamie Foxx ja Paul Giamatti. Hienoja näyttelijöitä kaikki. Mutta tuo kuva kyllä ampuu toiveita sarjatulella alas. No, saa nähdä mitä saavat aikaiseksi.
lainaa
Jonezi

Rekisteröitynyt 23.04.2007

04.12.2013 klo 04.44 4 tykkää tästä

Onks toi Rhino joku vitsi?
lainaa
Bob

04.12.2013 klo 04.49 3 tykkää tästä

Eikö SM3:n kanssa opittu jo että 3 pahista on liikaa?
Joko pahikset esitellään juosten kusten tai sitten 3/4 osaa leffasta on pahisten syntytarinaa. Kumpikin tyyli yleensä suht puuduttavaa katseltavaa.
lainaa
D1tt0

04.12.2013 klo 08.34 2 tykkää tästä

[quote nick="rauhoittukaa"
No ensimmäisenä tässä meidän omassa ja toisena sitten The Amazing Spider-man elokuvaversumissa.

Ihme nillitystä aina. Ulkonäköhän ei ratkaise vielä missä mennään, mutta tekijöillä on selkeä kaari tarinalle, joka jatkuu vielä parinkin elokuvan voimin. Tämä Green Goblin on oletettavasti Harry, eikä Norman, mutta Norman oletettavasti kaiken pahan alku ja juuri.[/quote]
Toisinsanoen ei missään oikeassa universumissa. Rhino ei ole robotti ja Norman Osborn on ainut oikea Green Goblin. En ymmärrä miksi näissä leffoissa pitää aina vähintään yksi hahmo kusta
lainaa
aasi

04.12.2013 klo 11.05 4 tykkää tästä

Rhino näyttää siltä että kuuluis Metal Geariin
lainaa
odotantätä

04.12.2013 klo 13.08 2 tykkää tästä

Rhino oli Amazing Spider-man pelissä perinteisessä muodossaan, samoin kasa muita eläinperäisiä vihuja, jotka juonen mukaan olivat kaikki vähän Liskon johdannaisia. Ei sillä että pelin kaanonia olisi vakavasti otettavaa, vaan enemmän expanded universeä, mutta tavallaan olen tyytyväinen että rhino eroaa selvästi perinteisestä.

Onko vihreä menninkäinen vahvistettu virallisesti? Voisiko kyseessä olla Mörkö tai joku muu menninkäisperheen jäsen?

Olen vain iloinen etteivät hahmot ole niitä perinteisiä sarjakuvista revittyjä, saa tietenkin olla tunnistettavaa mutta antakaa minulle mielummin jotain mitä en ole vielä nähnyt.
lainaa
parker

04.12.2013 klo 13.49 2 tykkää tästä

Odotan tätä elokuvaa innolla, mutta nytten alkanut kiinnostus loppumaan. Taasko Harry Osbornesta tulee menninkäinen? Ei kiitos. Ja miksi tuon sarvikuonon pitää olla joku helkutin mech-robotti? Alkaa näyttämään että tästä tulee Spiderman 3.5.. Noh, sentään huomenna tulee traileri niin jospa kiinnostukseni heräisi uudestaan.
lainaa
Spidey

04.12.2013 klo 16.40 1 tykkää tästä

Miksi tuo Vihreä Menninkäinen on niin jumalattoman vaikea tehdä oikein? Taas joku armor-Goblin mikä nähtiin jo Raimin Hämiksessä. Olisivat vaan olleet sarjakuvalle uskollisia ja käyttäneet tätä mallia http://www.youtube.com/watch?v=W8PVMT2AmWE Oheinen video oli screen testiä Raimin Spider-Man 1:seen, mutta Willem Dafoe ei suostunut tuota pukua käyttämään.
Huoh ja Sarvikuonon asusta en edes viitsi puhua mitään.
lainaa
risterion

04.12.2013 klo 21.44

Edellisessä pelissähän rakastettiin robotteja. Ilmeisesti se kuuluu uuden porukan "Batman Beginsmäiseen" tyyliin. Mutaatio ihmissarvikuonoksi on aika epätodellinen mutta robot onkin roboja.

Toistan edelleen että toivottavasti sillä ASM2-pelillä ei ole mitään tekemistä tämän leffan kanssa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova