Tuorein sisältö

Batman ja Teräsmies kohtaavat Ihmenaisen

04.12.2013 klo 21.00 | Luettu: 5223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Zack Snyder on vahvistanut huhun todeksi. Ihmenainen (Wonder Woman) esiintyy kesällä 2015 elokuvassa, jossa Batman ja Teräsmies ottavat yhteen. Elokuvalla ei ole vielä nimeä, mutta tekijät ovat aiemmin vihjanneet, että nimi saattaa olla jotakin tyyliin Batman vs. Superman.

Ihmenaista näyttelee Gal Gadot. Hänet tunnetaan parhaiten Fast & Furious -sarjan osista 4-6, joissa hän näyttelee Giseleä. Henry Cavill näyttelee Teräsmiestä ja Ben Affleck Batmania.

Ihmenainen on yksi kuuluisimmista ellei kuuluisin supersankari, joka ei ole vielä saanut omaa elokuvaa. Jos DC:n alkutekijöissään oleva elokuvauniversumi pääsee vauhtiin, Ihmenainen epäilemättä sellaisen saa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Törkyisempi traileri... House of Cards jatku... >

Keskustelut (8 viestiä)

Hommamies

04.12.2013 klo 21.21 3 tykkää tästä

Mhh... V2 jatkaa uljaalla punaviherfemakko-linjallaan.

MIstä vetoa, että Hollywoodin suvakki-vajakit tulevat korostamaan sankarittaren voimaa äijiä kohtaan. Sehän olisi stallarille sydärin paikka, jos nainen ei olisikaan tosimiestä kovempi.

Onneksi sellaisiakin naisia on, jotka haistattavat feminismille ja multikulttuurisuudelle pitkän paskan - esim. meikän muija. Suomi rakennettiin kestävien perhearvojen varaan ja veteraanien perintöä kunnioittaen niitä on pidettävä yllä.
lainaa
tervevaan

04.12.2013 klo 21.47 5 tykkää tästä

Hommaforum on tossa suunnassa
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

04.12.2013 klo 23.31 2 tykkää tästä

Suomi omaksi planeetakseen.
lainaa
Possumi

05.12.2013 klo 00.10 2 tykkää tästä

Ruuhkaa tulee elokuvassa olemaan. Olisivat ensin omat elokuvat tehneet uudelle battikselle ja ihmenaiselle Marvelin tyyliin ja sitten vasta lytännyt kaikki yhteen. En tosin tuomitse näkemättä.
lainaa
Hommamies

05.12.2013 klo 05.10 1 tykkää tästä

Possumi kirjoitti:
Ruuhkaa tulee elokuvassa olemaan. Olisivat ensin omat elokuvat tehneet uudelle battikselle ja ihmenaiselle Marvelin tyyliin ja sitten vasta lytännyt kaikki yhteen. En tosin tuomitse näkemättä.


Tässä viestissä kiteytyy 2000-luvun jonnejen keskeisin ongelma - varsinkin kun dialogi koskee sarjakuvaelokuvia. Äijämäisyyttä ei näistä mikkihiireistä löydy edes jyrsijälle ominaisen karvan vertaa.

Mitäkö tarkoitan? Noh, viestissäsi varsin mutkattomasti toteat, ettet tuomitse näkemättä. Hienoa, siis tosi upeeta. Stallari-intellektuellit varmaan iloitsee, mutta meikäläinen on toista maata. Meikäläinen ei älykköjä leikkiviä viljameita katsele.

Täällä internetissäkin ainoat, jotka uskaltavat kovistella muita edes vähän, ovat me 80-luvulla syntyneet äijät. Ei aina tarvitse hyväksyä tai "olla tuomitsematta". Kyllä tosimiehen kuulu joskus miehekkäästi töräyttää seuraavat sanat: Katsomatta paskaa. Koska näinhän se on. Katsomatta paskaa tämäkin täyteen ahdattu, Zack Snyderin pilaama jenkkileffa.

Mikä on keskeisin pointtini? Hillitkää sitä passiivista vässytystä. Näille keskustelupalstoille tarvitaan toimintaa, talvisodan henkeen. Tähdennän, talvisota-viittaus on humoristisessa kontekstissa esitetty, mutta on siinä asiaakin. Suomalaisen miehen veressä on sota. Se on vain meille kansallinen erityispiirre. Joten juhlistakaamme tätä jaloa piirrettä rauhanomaisesti, ilman vakavia seurauksia. Juhlistakaamme tätä äijäilemällä internetissä!

Meikä ei halua nähdä uusien sukupolvien rappeutuvan, kuten rapakon takana on tapahtunut. Usalaiselle feminismi-pössyttely-hipsterismille tulee haistattaa pitkä paska! Eikun rööki huulen ja näppäimistön ääreen.
lainaa
Hommamiäs

05.12.2013 klo 09.14

Gina Carano Ihmenaiseks, perkele!
Pätkis kaiken maaliman Ben Affleckbatmänit pesun tarpeessa oleviks trikooiks.
Hommamies aika äijä ku pätee jollain perkleen elokuvasivulla.
lainaa
enpalvois

05.12.2013 klo 23.46

tolla naisella ei ole kyllä mitään jumalattaren kurveja. Katy Perrykin on uskottavampi siinä tarzanvideossaan.
lainaa
Lölleröö

08.12.2013 klo 15.37

Pääasia on se, että BAtman on kovin kaikista. Piste.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova