Tuorein sisältö

Timo Tolkki kommentoi Stratovarius-vuosiaan

05.12.2013 klo 09.02 | Luettu: 2323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Full Throttle Rock on haastatellut Stratovariuksen entistä pomoa Timo Tolkkia. Luonnollisesti kysymyksiä esitettiin myös Stratovariuksesta.

- 2500 keikkaa, 24 vuotta, 300 biisiä ja 2 miljoonaa myytyä albumia. Olin onnekas saadessani rinnalleni hyviä muusikoita ja mielestäni olin oikeilla linjoilla kehitellessäni aikoinani power metalliksi kutsuttua musiikkityyliä. Myöhemmin olen saanut siitä tunnustusta ja se tuntuu hyvältä. Työskentelin todella ahkerasti musiikin ja tuotannon parissa - Stratovarius oli minulle 24/7-projekti.

- Minulle Stratovarius oli enemmän tai vähemmän kuollut vuoden 2004 jälkeen. Jotain outoa tapahtui ja tapahtumista on liikkeellä paljon virheellistä tietoa. En voi tehdä kuitenkaan asialle enää mitään.

Mutta, henkilökemiat entisiin bändikamuihin eivät ole kokonaan kuolleet. Jens Johansson soittaa Tolkin tuoreella The Land Of New Hope -levyllä. Lisäksi Tolkki toteaa saaneensa Stratovariuksen leiristä mielenkiintoisen tarjouksen.

- Sain viime viikolla oudon sähköpostiviestin heidän (Stratovariuksen) managerilta, jossa ehdotettiin mielenkiintoista ideaa. Minun pitää miettiä sitä ennen kuin puhun asiasta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eeppinen uusi traile... Morrisseyn kirjaa si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova