Tuorein sisältö

Hampaiden keräily johtaa teinitytön enkelien ja demonien sotaan

09.12.2013 klo 14.30 | Luettu: 2306 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vasta muutaman viikon teattereissa pyörinyt Nälkäpeli - Vihan liekit on noussut vuoden viidenneksi katsotuimmaksi elokuvaksi ja nousu jatkuu. Hollywood haalii jatkossakin nuorille aikuisille suunnattuja romaaneja, vaikka vain harvat sellaisiin perustuvat elokuvat menestyvät.

Michael Gracey on kiinnitetty elokuvan Daughter of Smoke & Bone ohjaajaksi. Laini Taylorin romaaniin perustuva elokuva tulee kertomaan 17-vuotiaasta tytöstä, joka opiskelee taiteita. Hän kerää ihmisten ja eläinten hampaita isälleen hämärää tarkoitusta varten. Hän ymmärtää lopulta, että hän on päätynyt keskelle enkelien ja demonien muinaista taistelua. Hän kehittää tunteita soturienkeliä kohtaan.

Vuonna 2011 ilmestynyt romaani ja viime vuonna ilmestynyt jatko-osa Days of Blood and Starlight ovat menestyneet erinomaisesti ja saaneet hyvää palautetta. Ensi keväänä ilmestyy trilogian päätös Dreams of Gods and Monsters.

Gracey on entinen mainosohjaaja ja tehostemies, jonka ensimmäinen elokuva tulee tähän tietoon olemaan Elton Johnista kertova Rocketman.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christian Balen jänn... Robbie Williams myy ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

09.12.2013 klo 18.41

Hammaskeiju potkaistiin Luciferin kaverina ulos taivaasta.

Payback Time.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova