Tuorein sisältö

Fast & Furious 7:n kohtalo on kiinni kirjoittajasta

12.12.2013 klo 19.00 | Luettu: 2240 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paul Walkerin kuoleman vuoksi toistaiseksi hyllytetty Fast & Furious 7 yrittää hyödyntää kohtauksia, jotka Walker ehti filmata. Aiemmin on puhuttu jopa siitä, että kuvaukset aloitetaan alusta, ja sekin on yhä mahdollista.

Osien 3-7 kirjoittaja Chris Morgan on saanut tehtäväkseen kirjoittaa käsikirjoituksen uusiksi. Hän yrittää hyödyntää Walkerin kohtauksia siten, että Walkerin hahmo voidaan poistaa sarjasta kunnialla. Jos hän onnistuu, kuvaukset voivat jatkua ensi vuoden alussa.

Studion väitetään käyttäneen elokuvaan jo 150 miljoonaa dollaria. Studio voi halutessaan vaatia summaa takaisin vakuutusyhtiöltä. On kuitenkin selvää, että useimmat fanit tahtovat nähdä Walkerin viimeisen suorituksen, joten studio ei aloita alusta ellei sen ole pakko.

Varmaa on vain se, ettei studio aio lopettaa sarjaa vapaaehtoisesti. Se on hyvin harvinaista elokuvahistoriassa, että osa 5 sai sarjan suosion nousemaan räjähdysmäisesti. Ilmiö ei rajoitu yhteen elokuvaan, sillä kuutonen menestyi viitostakin paremmin.


Lähde: Hollywood Reporter


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elonmerkkejä: Tintti... Golden Globe -ehdokk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova