Tuorein sisältö

Anna Viikatteen tai Suvi Teräsniskan välittää jouluiset viestisi

16.12.2013 klo 13.28 | Luettu: 2968 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joulutervehdysten viimeinen postituspäivä oli viime perjantai, mutta sähköinen joulukortti ehtii perille yhdellä klikkauksella vielä jouluaaton aamunakin.

Musiikin puolesta -sivusto tarjoaa mahdollisuuden lähettää ja jakaa Suomen ykkösrivin artistien personoitavia videotervehdyksiä: vastaanottaja pääsee kuvallaan mukaan samaan videoon vaikkapa Uniikin, Suvi Teräsniskan, Viikatteen, Herra Ylpön tai Laura Närhen kanssa. Kaverille lähetettävän joulutervehdyksen tarjoavat sivustolla yhteensä 20 artistia.

Musiikin puolesta -kampanjan takana on Musiikkituottajat ry, joka haluaa sivuston välityksellä kiittää suomalaisia kuluttajia siitä, että suurin osa heistä toimii oikein hankkimalla musiikkinsa laillisista lähteistä. Samalla yhdistys haluaa rohkaista lisää kuluttajia laillisen musiikkikaupan pariin.

"Meistä suomalaisista 91 prosenttia kuuntelee tutkimuksen mukaan musiikkia niin, että musiikintekijätkin saavat korvauksen. Kuuntelemalla kunniallisesti pidämme huolta siitä, että suomalaista musiikkia voidaan tehdä jatkossakin".

www.musiikinpuolesta.fi



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seuraavakin Terminat... Freddie Mercurylle l... >

Keskustelut (3 viestiä)

Karri

17.12.2013 klo 09.45

Ensi reaktio: "Kuka helvetti on Anna Viikate??"
...d'oh!
lainaa
Karri

17.12.2013 klo 09.46

argh... yhdys sana virhe^
lainaa
musasiakas

17.12.2013 klo 13.03

Kai tässä on sitten joku esto piraateille? Menee taas jännästi niin että musiikin suurimmat kuluttajat eli piraatit käyttävät tätäkin palvelua eikä muita vois vähempää kiinnostaa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova