Tuorein sisältö

Jenkkirokkarin kuolinsyynä yliannos lääkkeitä?

18.12.2007 klo 09.02 | Luettu: 3782 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keikkabussista hengettömänä löydetyn Hawthorne Heights kitaristi Casey Calvertin kuolinsyyksi on varmistunut lääkkeiden aiheuttama kohtalokas tapaturma. USA:laisen rokkiemobändin 26-vuotias kitaristi oli marraskuun 23 päivän iltana vetäytynyt keikkabussiin nukkumaan ja aamulla nuori mies ei enää herännyt.

Ruumiinavaustietojen mukaan kuolinsyy on usean eri lääkkeen yhteisvaikutuksena tapahtunut kuolema. Bändikaverien mukaan Casey Calvert oli vuosia kärsinyt masennuksesta ja paniikkihäiriöistä. Hän käytti säännöllisesti ainakin kahta eri mielialalääkettä. Vaikka Calvertista löydettiin raporttien mukaan myös opiaatteja, bändin jäsenet vakuuttavat huumeiden olevan poissa laskuista. Todennäköinen syy löytyy hammaskivuista, ennen kiertueelle lähtöä Calvertille oli määrätty voimakkaita kipulääkkeitä hammaskipujen ja juurihoidon vuoksi.

Normaalien mieliala-ja masennuslääkkeiden lisäksi kitaristi saattoi ottaa pari kipulääkettä hammassärkyyn, seurauksena odottamaton reaktio joka johti lopulta miehen hengityksen lamaantumiseen ja tukehtumiseen.

Lääkärien mukaan kyseessä olevan kaltainen onnettomuus voi käydä yhdessä tapauksessa useasta miljoonasta. Ilmeisesti Casey Calvertilla oli vain huonoa onnea, ja liikaa vahvoja reseptilääkkeitä.

Lähde Mtv.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raha on tärkeintä Se... Videokilpailu ratkes... >

Keskustelut (3 viestiä)

Felix

18.12.2007 klo 09.55

Huonon onnen sijaan kaverin olisi kannattanut pitää purukalustonsa paremmassa kunnossa, silloin ei tarvitse kipulääkettä tai juurihoitoa...
lainaa
Jortikka

18.12.2007 klo 10.32

Niin, tai sitten ottaa itseänsä niskasta kiinni ja lopettaa mielialalääkkeiden syönti.
lainaa
Crystal

18.12.2007 klo 11.01

No ei oo kyllä helpommasta päästä kumpikaan, siis purukaluston voi pitää kunnossa, mutta esim mulla jolla on niskalihakset ja purentalihakset sökönä ilmeisesti siitä syystä että purukalustoa hoidettu hiukan liian innokaasti liian nuorena, eli purentakisko ( kidutusväline). Koska liian ahdas suu ja liikaa hampaita. Teettää särkyäny aikuisena johon pakko välillä syödä vahvoja kipu ja lihas relaxanttia sekä masennus lääkitys koska ei voi olla ilman lääkkeitä. Masennus on sairaus jossa ei auta niskasta ottaminen.Eli mulla periaattessa mahdollisuus tuohon kuten hyvin monella muullakin, ilman että se olisi heidän oma vikansa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova