Tuorein sisältö

Huhu: Batman vs Superman ja jatko-osa kuvataan yhteen putkeen

14.01.2014 klo 17.52 | Luettu: 4158 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tiedämme varmaksi pari asiaa. Elokuva, jonka työnimi on Batman vs. Superman, kuvataan tänä vuonna. Ensi-ilta on kesällä 2015. Mukana on myös kolmas DC:n sankari: Ihmenainen eli Wonder Woman. Dwayne Johnson ei ole sanonut, että hänkin esiintyy kyseisessä elokuvassa, mutta hän on kertonut liittoutuvansa DC:n kanssa tänä vuonna.

Ennen kuin "Batman vs. Superman" julkistettiin, elimme käsityksessä, että kesäksi 2015 aiotaan tehdä Justice League, eli Batmanin, Teräsmiehen, Ihmenaisen ja muiden DC:n sankareiden tiimistä kertova elokuva.

Olisiko niin, että tänä vuonna kuvataan sekä Batman vs. Superman että Justice League?

Sivuston Latino Review "luotetun lähteen" mukaan Johnson työskentelee tänä vuonna Justice League -elokuvassa. Sivusto ja sen lähteet spekuloivat, että elokuvat todennäköisesti kuvataan yhteen putkeen, koska se helpottaa kuuluisien näyttelijöiden pitämistä yhdessä ja koska studio haluaa leffat teattereihin esimerkiksi peräkkäisinä vuosina.

Ihmenaisen läsnäolo ja Johnsonin höpinät ovat vahvoja vihjeitä siitä, että Justice League eli suomeksi Oikeuden puolustajat vähintäänkin muodostetaan Batmanin ja Teräsmiehen ratkottua riitansa.


Lähde: Latino Review

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssirock julkis... Magic: The Gathering... >

Keskustelut (2 viestiä)

ennenparempi

14.01.2014 klo 19.16 4 tykkää tästä

hyi miten ruma lepakko
lainaa
jusa

14.01.2014 klo 20.42 1 tykkää tästä

ennenparempi kirjoitti:
hyi miten ruma lepakko

Ite oot ruma
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova