Tuorein sisältö

Paljastuksia uudesta Terminator-trilogiasta

19.12.2007 klo 15.31 | Luettu: 4005 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jokseenkin kaikki huhut ja puheet neljännestä Terminatorista ovat osoittautumassa tosiksi. Christian Bale näyttelee John Connoria kuten julkistettua, mutta totta on sekin, ettei Connorilla ole kovinkaan suurta roolia uuden trilogian avaavassa elokuvassa Terminator Salvation: The Future Begins. Sivuston CHUD kuvaus tarinasta sisältää sekä pieniä että isoja SPOILEREITA, joten herkkänahkaiset olkoon varuillaan.

Paljon puhuttu uusi hahmo on heppu nimeltä Marcus. Rooliin ei ole vielä löydetty näyttelijää. Marcus on "Riddickin tapainen" kovanaama, joka ilmeisesti on nukkunut (ollut tarkoituksella koomassa?) sillä välin kun SkyNet tuhosi ydinasein suurimman osan ihmiskuntaa. Marcus herää 15 vuotta ennen sitä hetkeä, kun Arnold Schwarzeneggerin näköiset robotit ja kumppanit matkustivat ajassa taaksepäin. Äijä selviää säteilymyrkytyksestä, nälästä ja loputtomasta patikoinnista ja tapaa John Connorin, joka johtaa ihmiskunnan rippeiden vastarintaliikettä ja yrittää rakentaa uutta yhteiskuntaa.

Marcus on johtohahmo uudessa trilogiassa, joka kertoo yhtenäisen tarinan. Connorin rooli saattaa olla suurempi Future Beginsin jatko-osassa. Suurta on CHUDin mukaan ainakin mittakaava: yksi sivuston lähteistä puhuu "mahtavasta" tarinasta ja "uskomattomasta" toiminnasta ja vertaa elokuvaa Matrixiin (jota on verrattu Terminatoreihin). Toiminnassa nähdään mm. "kumi-ihoisia" terminatoreita, eli iso-Arska-kyborgin edeltäjiä.

Trilogian teema - ja spoilereista mahdollisesti suurin - on kysymys siitä, mikä on ihmisten ja terminatorien ero. Terminatoreilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kyborgeja, joihin on asennettu ihmisen aivot.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elmu kerää historiaa... Eminemin äiti syyttä... >

Keskustelut (4 viestiä)

Zenrich

Rekisteröitynyt 23.07.2007

19.12.2007 klo 15.47

Nyt sitten tarvitaan kunnon badass rooliin.
lainaa
xdr

19.12.2007 klo 16.43

Zenrich kirjoitti:
Nyt sitten tarvitaan kunnon badass rooliin.

Eli Vin Diesel
lainaa
Note

Moderaattori

Rekisteröitynyt 18.05.2007

19.12.2007 klo 17.06

"Trilogian teema - ja spoilereista mahdollisesti suurin - on kysymys siitä, mikä on ihmisten ja terminatorien ero. Terminatoreilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kyborgeja, joihin on asennettu ihmisen aivot."

Siinäkös se sitten tuli kylmiltään? :) Elokuvissa muistelisin mainittaneen, että ainoat orgaaniset osat ovat pinnalla (ts. iho).
lainaa
RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.12.2007 klo 10.22

Näin mustelisin itsekkin sanottaneen, mutta ilmeisesti tuo kierretään sillä, että aivojepet on ensimmäisen sukupolven terminaattoreita ja Arskat sitten seuraavaa sukupolvea.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova