Tuorein sisältö

Bill Murray yritti tosissaan pelastaa Karvisen

24.01.2014 klo 20.23 | Luettu: 4488 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bill Murray kertoo hieman lisää kokemuksistaan Karvinen-elokuvien parissa. Hän toimi Karvisen ääninäyttelijänä. Kuten olemme aiemmin oppineet, hän suostui mukaan, koska hän luuli että käsikirjoittaja Joel Cohen on toinen Coenin veljeksistä eli Joel Coen.

Murray ei lukenut käsikirjoitusta kokonaan, koska hän luotti "Coenin" huumorintajuun. Tositilanteessa hän ymmärsi, että hän osaa keksiä hauskempia repliikkejä. Dialogin korjaaminen oli vaikeaa, olihan varsinainen elokuva jo kuvattu kun Murray kutsuttiin studioon.

Murrayn mukaan ensimmäisen 10 minuutin nauhoittamiseen meni 8 tuntia, mutta aikaan saatiin muutoksia. Seuraava päivä oli vielä vaikeampi kyseisten muutosten vuoksi.

Kun Murray päätti katsoa koko elokuvan, hän kiroili ja tylytti kirjoittajaa ja leikkaajaa asianomaisten ollessa paikalla. Hänen arvionsa mukaan elokuva onnistuttiin korjaamaan lopulta ainakin tavallaan.

Murray ääntelee myös jatko-osassa (oletettavasti sopimussyistä). Hän kertoo pyytäneensä, ettei kuvauksia aloiteta ennen kuin hän kuulee niistä, mutta kuvaukset olivat kestäneet jo 5 viikkoa kun häntä informoitiin.

Murrayn mukaan jatko-osan pelastaminen oli mahdotonta, koska mukana oli liikaa hulluja. Murray kertoo luulleensa, että he ovat oikeilla jäljillä, mutta sitten mielipuolinen ohjaaja lähti kokoustamaan ja studiopomot kertoivat mitä pitää tehdä.

Lähde: Reddit

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taistelijan ja Unelm... Ensimmäinen Fifty Sh... >

Keskustelut (3 viestiä)

tosiaan

24.01.2014 klo 20.43 1 tykkää tästä

maanantait on perseestä
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

24.01.2014 klo 21.00

Miksiköhän se niistä juuri nyt kertoo, ei hirveän ajankohtainen aihe :P
lainaa
juro

24.01.2014 klo 21.27 3 tykkää tästä

VEIVINHEITTOVIHKO kirjoitti:
Miksiköhän se niistä juuri nyt kertoo, ei hirveän ajankohtainen aihe :P


Häneltä asiasta kysyttiin tuolla Redditin "Ask me anything"- palstalla. Hieno keskustelu muutenkin, antaa hyviä ja mielenkiintoisia vastauksia toisin kuin nämä julkimot yleensä tuolla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova