Tuorein sisältö

Marvelin S.H.I.E.L.D. -sarjaan Deathlok

25.01.2014 klo 20.19 | Luettu: 2054 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tv-sarja Agents of S.H.I.E.L.D. sijoittuu samaan jatkumoon kuin Marvelin elokuvat, mistä on hyötyä ja haittaa. Sarjassa on nähty muutamia sivuhahmoja elokuvista, mutta toisaalta sarja ei voi hyödyntää sarjakuvia yhtä vapaasti kuin vaikkapa Teräsmies-sarja Smallville teki, koska sarja ei saa astua nykyisten eikä potentiaalisten elokuvien varpaille.

Deathlok on yksi Marvel-fanien tuntema hahmo, jonka sarja saa omakseen. J. August Richards näyttelee supervoimat salaisessa kokeessa saanutta miestä Mike Petersonia. Petersonista tulee pian kyborgi nimeltä Deathlok vastoin tahtoaan.

70-luvulla luotu Deathlok on seikkaillut muiden hahmojen kanssa ja omissa tarinoissaan. Useat sankarit ovat käyttäneet samaa nimeä. Alkuperäinen Deathlok oli eversti Luther Manning, joka herätettiin henkiin kyborgina synkässä tulevaisuudessa.

Sarjassa tulee debytoimaan myös vähemmän tunnettu Lorelei, joka on asgardilainen roisto. Samassa jaksossa vierailee Jaimie Alexanderin näyttelemä Sif, joka on tuttu (Asgardista kertovista) Thor-elokuvista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensimmäinen Fifty Sh... Ghost in the Shell l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova