Tuorein sisältö

X-Men-tuottaja ja Channing Tatum tahtovat Gambit-elokuvan

30.01.2014 klo 22.30 | Luettu: 2790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Channing Tatum kertoi vähän aikaa sitten, että hän haluaisi näytellä mutanttisankaria Gambit. Hän ja Gambit ovat kotoisin New Orleansista. Tatum osaa puhua aidolla cajun-aksentilla, josta Gambit tunnetaan.

Tämä kuulosti Tatumin yksityiseltä fantasialta, mutta kuinka ollakaan, myös X-Men-tuottaja Shuler Donner (kaikki elokuvat) fantasioi samasta asiasta. Donnerin mukaan Tatum on jo mukana, mutta studio tarvitsee suostuttelua. Gambit on varas New Orleansista, joten elokuvan ei tarvitse olla kallis, tuumii Donner.

Herra John Carter eli Taylor Kitsch näytteli Gambitia elokuvassa X-Men Origins: Wolverine. Tatum on tuuminut (kohteliaasti?), että hän piti Kitschin tulkinnasta, mutta hän joka tapauksessa haluaa näytellä Gambitia, joka on punk-rock-supersankari, joka juo, polttaa ja jahtaa naisia.

Gambitin mutanttivoima on energian manipulointi. Pääsääntöisesti hän lataa energiaa pelikortteihin ja heittelee niitä kuin pommeja.

Lähde: Empire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pallo ja 1,1 sekunti... Metallican 3D-konser... >

Keskustelut (1 viestiä)

gambleman

31.01.2014 klo 00.12 3 tykkää tästä

totta helvetissä se maksaa kun ruutu on täynnä violetteja partikkeleita jotka räjähtelevät ympäristön autojen ja muun roskan mukana. kuulostaa tehtävältä Michael Baylle. pahikseksi voitaisiin laittaa vaikka Psylocke jos sitten kerrankin saataisiin pari joka ei päädy yhteen ensimmäisen 5 minuutin aikana kuten Battis-Kissis tai Daredevil-Elektra
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova