Tuorein sisältö

Jukka Tolosen pää tutkitaan - myöntää puukotuksen

20.12.2007 klo 21.55 | Luettu: 6770 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tasavallan Presidentti-yhtyeestä ja huimasta soolourastaan tunnettu kotimainen sankarikitaristi Jukka Tolonen on määrätty oikeuden päätöksellä mielentilatutkimukseen. Tolonen tunnusti puukottaneensa entistä tyttöystäväänsä vuosi sitten Malminkartanon asunnollaan. Tolonen oli lyönyt puukolla useamman kerran.

Tasavallan Presidentin kiertueen Tavastian päätöskeikka oli loppunut vain muutamia tunteja aikaisemmin. Tolosen ja ex-kumppanin välille oli syntynyt mielipahaa huumeiden vuoksi. Tolosen mukaan miehen pannu kiehahti naisen ollessa kiinnostunut vain amfetamiinista, ei itse kitarasankarista. Suhteen oikean laadun paljastuessa tilanne johti lopulta puukotukseen.

Tolosta syytettiin myös huumausainerikoksesta. Mies myönsi 2,5 gramman amfetamiiniannoksen ja 0,8 gramman hasismäärän. Pienen annoksen hän oli antanut entiselle tyttöystävälleen.

Syyttäjä vaati Toloselle ehdotonta vankeustuomiota tapon yrityksestä. Tolosen puolustuksen mukaan vaatimus on tekoon nähden kohtuuton. "Hengenvaara on ollut teoreettinen".

Rikosnimikkeisiin oikeus palaa keväällä, kun tulokset mielentilatutkimuksesta valmistuvat.

Lähde Iltasanomat


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kouvola ja Tampere j... Marilyn Manson nokit... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jimi

23.12.2007 klo 18.50

Harmillista että huumeet pilaa näinkin lahjakkaan muusikon uran/elämän...tai sitten ei. Aina voi muuttaa kurssiaan ja ryhdistäytyä. Jukalle voimia kestää koitos, vaikka tuomitsenkin täysin tapahtuneen teon luonteen puolesta.
lainaa
Raikku

04.01.2008 klo 02.26

Olen itse kitaristi ja olen ihaillut lähes koko elämäni tolosta ja toivon että mies saa elämänsä järjestykseen. Ja täällä Suomessa ei osata riittävästi arvostaa hänen uraansa..
lainaa
Passanger

18.07.2008 klo 17.41

Harmillinen tapaus totta tosiaan. Mutta sitä tosiasiaa ei voi kiistää, että Tolosen musiikki on aivan huippua!

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=8&ag=91&t=663&a=5690
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova