Tuorein sisältö

American Idol-tähti villinä - raskaus, vankila ja seksinauhat

21.12.2007 klo 10.45 | Luettu: 2603 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

American Idol-tähti Jessica Sierra näyttää kaikki pahan tytön temput. Nuoren naisen seksinauhoista oli juuri mediassa kohua. Aikuisviihdeyhtiö ilmoitti saaneensa käsiinsä arveluttavia nauhoja ja julkaisevansa kohukuvat tammikuun lopulla.

Sierra pidätettiin joulukuun alussa Tampassa ja tähteä syytetään häiriötä aiheuttavasta päihtymyksestä ja poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta. Sierra on tällä hetkellä lukkojen takana. Sierra aiheutti mediakohua ehdottaessaan pidätyshetkellä sopivansa asian suuseksin avulla.

Aikaisemmin syksyllä Sierraa syytettiin kokaiinin hallussapidosta. Tähden piti myös suorittaa loppuun vieroitusohjelma, joka kuvattaisiin kaiken kansan nähtäville tositelkkarissa Celebrity Rehab With Dr. Drew. Päihdevieroitus on seurausta keväällä sattuneesta välikohtauksesta, jossa Sierra löi yökerhossa miestä lasilla päähän.

Mediatietojen mukaan lukkojen takana oikeudenkäyntiä odottava laulajatähti on vieläpä raskaana. Isäksi mainitaan rap-artisti mutta nimeä ei ole paljastettu.

Lähde TMZ ja MTV.com


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kaikkien aikojen par... Levyale piristää alk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova