Tuorein sisältö

KISS-tyyppien kiistelylle piste - KISS ei soita Rock and Roll Hall Of Fame -gaalassa

24.02.2014 klo 00.06 | Luettu: 3334 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS on ollut vaikean kysymyksen edessä - miten saada tulevaan Rock and Roll Hall Of Fame -gaalatapahtumaan lavalle koko KISSin nykyinen ja entinen miehistö? Mitkä maskit Acelle (Frehley) ja Peterille (Criss) jos lavalla olisivat myös KISSin nykyiset tyypit Tommy (Thayer) ja Eric (Singer)!

Ace Frehley paljasti jo viime viikolla radiohaastattelussa ("Eddie Trunk Rocks"), etteivät hän ja Peter Criss soita gaalassa KISSin rivistössä. Acen mukaan Paul Stanley ja Gene Simmons ampuivat alas kaikki vanhan miehistön yhteissoittoehdotukset - maskeilla tai ilman. Ace taas ei suostunut lavalle nykyisen miehistön seuraksi.

Myös Paul ja Gene ovat kommentoineet asiaa. Heidän mukaansa tarkoitus oli juhlia koko porukan voimin. Paul ja Gene vakuuttavat etteivät he tyrmänneet ajatusta Acen ja Peterin mukanaolosta. Kaksikko toteaa tilanteen hankalaksi, kaikkia tyydyttävän ratkaisun saaminen on todella hankalaa. Niinpä KISS jättää gaalaillan soittokeikan kokonaan väliin.

"To bring this to a quick end, we have decided not to play in any lineup and we will focus our attention on celebrating our induction into the Rock And Roll Hall Of Fame.

Ovatko Ace ja Eric tulossa kuitenkin paikalle, sitä tarina ei kerro.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mies päättää tehdä l... Summer Upin perjanta... >

Keskustelut (2 viestiä)

redoes

24.02.2014 klo 00.23 3 tykkää tästä

Oh no. Kyseessä täysin irrelevantti bändi nykyään :D
lainaa
höpönlöpön

24.02.2014 klo 01.21 10 tykkää tästä

redoes kirjoitti:
Oh no. Kyseessä täysin irrelevantti bändi nykyään :D


Varmaan jokseenkin yhtä irrelevantti tänä päivänä kuin Beatles, Led Zeppelin ja Jimi Hendrix.

Rock And Roll Hall Of Fameen ei ole tarkoituskaan tuoda kaipaamiasi Lady Gagoja ja pritni spearseja, vaan legendoja, jotka ovat olemassaolollaan ja musiikillaan tehneet oikeasti Rock-historiaa.

Ja kyllä ne Kissin kiertueet ovat loppuunmyytyjä vielä tänäkin päivänä. Ei todellakaan tarvitse soitella räkäisissä kuppiloissa.

lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova