Tuorein sisältö

Miksi Nightwish-vokalisti Floor Jansen haluaa oppia suomen kielen

10.03.2014 klo 00.10 | Luettu: 7405 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

FaceCulturen haastattelussa Nightwishin nykyinen laulaja Floor Jansen on kertonut opiskelevansa suomea, jotta bändin jannujen kanssa kommunikointi olisi jatkossa mahdollisimman mutkatonta.

-Ajattele parinkymmenen hengen porukkaa, joista vain pari-kolme ei puhu suomea. Puhut aina kieltä, jota kuulet eniten. Joten tässä parinkymmenen hengen porukassa 18 tyyppiä puhuu keskenään suomea. Huolimatta siitä, kuinka sitoutuneita Nightwishin tyypit ovat puhumaan englantia, ja he ovat aina valmiita kääntämään puheensa minulle, he joutuvat kuitenkin kääntämään suomenkielistä jutusteluaan englannniksi. Tunnen, että jos haluan olla mahdollisimman sitoutunut tähän projektiin, ymmärtää enemmän, pitkässä juoksussa (kielen opiskelu) auttaa minua sopeutumaan paremmin porukkaan. Vaikkakin minut on otettu avoimesti vastaan ja tunnen oloni kodikkaaksi - kielen osaaminen vahvistaa vielä entisestään ryhmähenkeä.

Floor toteaa myös ettei Suomeen muuttaminen ole ajankohtaista. Nightwish-pesti ei vaadi jatkuvaa läsnäoloa. Mutta suomen kielen opiskelun kannalta lyhytaikainen muutto Suomeen olisi paikallaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikon jutut: 300: I... Morrissey julkaisee ... >

Keskustelut (6 viestiä)

lipilipi

10.03.2014 klo 00.38 10 tykkää tästä

Kunhan vaan yrittää nuoleskella, ettei tulisi kenkää kuten aikaisemmille hoilaajille
lainaa
rispektiä

10.03.2014 klo 06.32 16 tykkää tästä

Floor on monipuolisesti lahjakas ja fiksu nainen, joka "istuu" bändiin paljon luontevammin kuin edeltäjänsä. Hän on ollut jo pitkään Nightwishin fani ja uskon täysin hänen olevan aidosti motivoitunut tekemään parhaansa koko porukan ja fanien takia.
lainaa
Aeco

10.03.2014 klo 08.43 12 tykkää tästä

Ruotsin mamma oli väärä valinta ihan alkujaan, se jos mikä on käynyt selväksi tässä viime aikoina. Jos olikin Tarjan potkiminen (olivat syyt valideja tai eivät) aikoinaan harvinaisen tyylittömästi hoidettu, on neiti Anette vetänyt aika rajusti tuonkin ali yrittäessään hankkia näkyvyyttä soololätylleen.

Mutta ihan sama menneistä, bändillä on nyt historiansa paras naisvokalisti. Tätä ei ole enää varaa kusta, enkä usko näin käyvän, sillä Floor toden totta tuntuu sopivan edeltäjiään paremmin bändiin.
lainaa
Floorwish

10.03.2014 klo 20.47

Floor on iihana. Jos hää saa joskus kenkää, mie kyllä romahan ja poltan kaikki CD:t ja bändipaidat. Mutta ei niin käy, koska pojjaaat tietää itekin että Floor on übermahtava !
lainaa
isadjoadsi

11.03.2014 klo 19.25

plaa plaa loppujen lopuksi ennen oli kuitenkin kaikki paremmin ja kaikki nightwishin biisit ovat niitä parhaita ja ainoita jotka muistetaan. on kyseessä sitten metallica, black sabbath, iron maiden, kiss, scorpions tai mikä tahansa niin sama totuus pätee
lainaa
ei-ihan-mikä-tahansa

12.03.2014 klo 15.37 2 tykkää tästä

Makuasioita tuo paremmuus. Emme ole vielä kuulleet Floor Jansenia studiossa Nightwishin kanssa. Kun livenäkin jo tosi hyvä, niin jotain odottamisen arvoista on varmasti tulossa! Siitä olen kyllä "isadjoadsin" kanssa samaa mieltä, että "kaikki nightwishin biisit ovat niitä parhaita"... :))
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova