Tuorein sisältö

Suurfestarin viimeinen päivä peruttiin Malesiassa usean kuolemantapauksen johdosta

17.03.2014 klo 00.10 | Luettu: 3482 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Malesian Kuala Lumpurissa 13.3 - 15.3 järjestettäväksi tarkoitettu Future Music Festival keskeytettiin kahden ensimmäisen päivän aikana sattuneiden viiden kuolemantapauksen jälkeen. Joidenkin lähteiden mukaan kuolleita on jo kuusi ja sairaalassa on vielä uhreja kriittisessä tilassa.

Festarin kokonainen lauantai-päivä peruttiin. Tiettävästi kuolemat liittyvät huumeisiin, asiaa ei tosin ole vahvistettu festarin taholta.

Paikallisen poliisijohtajan kommentit viittaavat päihteisiin; We recognize the efforts of the organizers in putting in place preventative health and safety measures at the event. They have cooperated fully with the Police on both days to create a safe environment for the public. What happened at the event is unfortunate and we remind all members of the public of the immense dangers associated with the use of illegal substances”."

Tapahtuman päänimiksi oli kiinnitetty mm. Pharrell Williams, Rudimental ja Raekwon.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mestari Yoda antoi t... Maistiainen Metallic... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jalomieli

17.03.2014 klo 00.38 3 tykkää tästä

Niinpä niin. Olisivat paljon turvallisempia nuo aineet jos olisivat laillisia ja tulisivat tehtaasta eikä jatkettuina kotikemistiaineina joista ei voi käyttäjä tietää mitä niissä on. Olisi kaikin puolin fiksumpi ratkaisu.
lainaa
penarimiäs

17.03.2014 klo 08.59 2 tykkää tästä

Jos pitää niitä huumeita vetää, niin on ihan oikeus ja kohtuus että henki lähtee.
lainaa
ehehe

17.03.2014 klo 09.35 1 tykkää tästä

Jalomieli kirjoitti:
Niinpä niin. Olisivat paljon turvallisempia nuo aineet jos olisivat laillisia ja tulisivat tehtaasta eikä jatkettuina kotikemistiaineina joista ei voi käyttäjä tietää mitä niissä on. Olisi kaikin puolin fiksumpi ratkaisu.


Juu ja olis kiva jos sais vetää jotakuta kunnolla turpiin julkisesti niin ei tarvis mennä sivukujille jossa voi sitten sattua ylilyöntejä ja tappoja
lainaa
Pökäle

17.03.2014 klo 11.03 2 tykkää tästä

"Juu ja olis kiva jos sais vetää jotakuta kunnolla turpiin julkisesti niin ei tarvis mennä sivukujille jossa voi sitten sattua ylilyöntejä ja tappoja"

Joo, ja tällaisille taisteluille vois antaa jotain hauskoja nimiä, niin kuin nyrkkeily tai paini tai jääkiekko. Siellä sitten kaikki kynnelle kykenevät ja halukkaat voisivat ottaa toisistaan mittaa. Mitähän seuraavaks? Valmistettaisiin enemmän tai vähemmän turvallisia alkoholituotteita, joita olisi myös mahdollista nauttia valvotuissa oloissa, eikä tarttisi turvautua nykyisiin sokeuttaviin aineisiin tai kotipolttoisiin? Melkoista Nälkäpeli-touhua. Uutiseen liittyen voisi Suurlähettiläät mennä korvaamaan.
lainaa
Jalomieli

17.03.2014 klo 14.34

penarimiäs kirjoitti:
Jos pitää niitä huumeita vetää, niin on ihan oikeus ja kohtuus että henki lähtee.
Vähän kuten viinankin kanssa. Kieltolakihan toimi siinäkin niin mainiosti. Mitä nyt rikollisuus lisääntyi, jengiä kuoli turhaan kasoittain ja viinaa vedettiin silti minkä ehdittiin. Sama juttu se on nykyään huumeiden kanssa. Ei se alkoholi ole sen parempi tai pahempi aine kun muutkaan periaatteellisesti, joitakin huumeita vaarallisempi, joitakin turvallisempi. Ainoa ero on että jostain täysin järjestä irrotetusta syystä se on laillinen ja nuo muut eivät.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova