Tuorein sisältö

Veikkauksen avulla kaveri mukaan ilmaiseksi keikoille

19.03.2014 klo 18.14 | Luettu: 1178 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Rock-klubien liitto, Suomen Ohjelmatoimistot ja agentit SOA, Teosto ja Veikkaus ovat sopineet valtakunnallisesta yhteistyöstä vuodelle 2014 Kaveri mukaan -keikkojen muodossa. Yhteistyökumppanit tarjoavat suomalaisille musiikin ystäville Kaveri mukaan –keikkakonseptin eli sinulla on mahdollisuus ottaa kaveri maksutta mukaan edun piiriin kuuluville kotimaisille keikoille.

Kaveri mukaan onnistuu kymmenellä klubilla yhdeksässä kaupungissa. Veikkauksen kanta-asiakasetu tulee kattamaan yhteensä noin 70 kotimaista keikkaa. Keikkajulkistuksia tehdään jokaisen kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Päivittyvä lista edun piiriin kuuluvista keikoista löytyy täältä.

Yhteistyön tavoitteena on tukea myös Teoston käynnistämän musiikkialan Pumppu-hankkeen tavoitteita tarjoamalla keikkakokemuksia ja jatkuvuutta nuorille nouseville bändeille, joita on haettu lämmittelemään eturivin bändejä ja artisteja.

Veikkaus haluaa yhteistyön kautta viestittää, että veikkauspelien pelaajat ovat vahvasti luomassa edellytyksiä kotimaisille musiikkielämyksille. Tänäkin vuonna Veikkauksen tuotosta ohjataan yli 40 miljoonaa euroa kotimaiselle musiikille ja nuorten musiikkiharrastuksille.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jurassic Rock muutta... Kun Tilda Swinton, B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova