Tuorein sisältö

Elviksen kuolinsyystä uusi teoria

26.03.2014 klo 17.28 | Luettu: 4409 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiläinen televisiokanava Channel Four herättää kohua sarjallaan Dead Famous DNA. Sarjassa tutkitaan mm. Adolf Hitlerin, John F Kennedyn, Napoleonin, Marilyn Monroen ja Elvis Presleyn DNA:ta. Varsinkin Elviksen DNA:sta on löytymässä jopa uusi selitys tähden ennenaikaiselle kuolemalle.

Elvis Presley kuoli vain 42-vuotiaana vuonna 1977. Virallinen kuolinsyy on sydänkohtaus mutta syyksi on epäilty niin huumeiden yliannostusta kuin lääkkeiden väärinkäyttöä.

Nyt edesmenneen tähden hiuksesta tehtyjen DNA-tutkimusten perusteella ohjelma väittää Elviksen kuoleman saattaneen johtua geneettisestä sydänlihaksen sairaudesta (hypertrofinen kardiomyopatia).

Jo vuosikymmeniä on ajateltu Elviksen itse aiheuttaneen huonoilla elintavoillaan ennenaikaisen kuolemansa.

Ohjelman esittämien johtopäätösten ongelmaksi muodostuvat tutkittavien kohteiden aitous - kyseinen hiuksi on peräisin Elviksen entiseltä parturilta mutta ohjelman tekijät eivät voi olla hiuksen aitoudesta satavarmoja.

Ohjelma ehti herättää jo ennakkokohua Adolf Hitlerin hiustukosta, josta ohjelman tekijät maksoivat suuria summia - huomatakseen vain tulleensa huijatuiksi!

(Lähde The Guardian)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksalainen power me... Seuraava American Ho... >

Keskustelut (1 viestiä)

megaman

26.03.2014 klo 19.39

Mikä siinä on niin vaikeaa, Elvis lähti kotia... :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova