Tuorein sisältö

Wu-Tang Clanin uutta levyä myyntiin vain yksi kappale!

27.03.2014 klo 09.20 | Luettu: 2844 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hip hop -legenda Wu-Tang Clanin tulevan levyn nimi on A Better Tomorrow. Luvassa on kuitenkin toinenkin julkaisu josta tosin tehdään myyntiin vain yksi kappale!

Forbesin haastattelussa Wu-Tang Clanin RZA kertoo kyseessä olevan 31 viisua sisältävä The Wu – Once Upon a Time in Shoalin, joka myydään näyttävässä hopeasta/nikkelistä valmistetussa koristeellisessa laatikossa - kuin taideteos.

Ennen myyntiä kyseinen paketti kiertää ympäri maailmaa museoissa, gallerioissa ja festivaaleilla. Tuolloin faneilla on mahdollisuus tutustua levyn sisältämään musiikkiin. Levystä ei kuitenkaan tehdä myyntiin muita fyysisiä eikä digitaalisia kappaleita/versioita.

Wu-Tang Clanin mukaan muusikoiden luovuuden tuotoksista on tullut kertakäyttähyödykkeitä. Musiikilla ei ole arvoa.

Nykytaiteesta maksetaan miljoonia, paljolti siksi että teokset ovat omanlaisiaan uniikkiteoksia. Wu-Tang Clanin The Wu – Once Upon a Time in Shoalin on nykytaidetta.


Lisätietoja hankkeesta löytyy täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi traileri Matrix... Loiri ja Edelmann ka... >

Keskustelut (1 viestiä)

teoskunniaan

29.03.2014 klo 10.45

Erittäin hieno idea. Mielestäni samaa pitäisi käyttää myös peleissä, leffoissa ja muissa levyissä. Hyvin rajoitettu määrä jotta vain todelliset fanit saavat niitä ja arvoa syntyy sekä artistin että fanin kannalta. Nykyajan "biisit eurolla ja pelit viidellä" on ihan lutkameininkiä ja tekee ihan pahaa kun joku hemmo ostaa esim Mass Effectin tai Arkhamin vuosia pelin julkaisun jälkeen ja vielä leveilee että osti sen vaan paremman puutteessa ja kerran pelailun jälkeen peli on Gamestopissa tai Huutonetissä suklaapatukan hinnalla. Ei ollut tuollaista meininkiä Van Goghien ja Mozartin aikaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova