Tuorein sisältö

Hollywood-tyylinen tappelu Merlinin ja Merlinin välillä mahdollinen

02.04.2014 klo 22.15 | Luettu: 2011 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos kukaan ei omista tarinan tai hahmon oikeuksia, aiheesta pitää tehdä kaksi versiota yhtä aikaa. Disney ja Warner Bros saattavat ajautua kilpailutilanteeseen Merlin-elokuvilla.

Disney suunnittelee elokuvaa, joka perustuu T.A. Barronin romaaniin The Lost Years of Merlin. Romaani on pitkän sarjan alku. Merlin-velhon varhaiset vuodet ovat aiheena. Merlinin on opittava hallitsemaan ylpeytensä ja otettava etäisyyttä synkkyyteen ennen kuin hänestä tulee legenda. Elokuvasarjan nimi on suunnitteluvaiheessa Young Merlin.

Vielä muutama vuosi sitten Warner suunnitteli elokuvaa saman kirjan pohjalta. Warner luopui tästä aikeesta, mutta viime vuonna uutisoitiin, että jonkinlainen Merliniin keskittyvä elokuva on yhä suunnitteilla.

Tammikuussa tosin oli puhetta Warnerin uudesta kuningas Arthur -elokuvasta, joka on tyylilajiltaan fantasiaa. Warner tuskin tekee itse kahta kilpailevaa elokuvaa, joissa molemmissa esiintyy Merlin.

Disney ja Warner suunnittelevat tällä hetkellä Viidakkokirja-elokuvia, jotka molemmat valmistuvat ensi vuonna.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Into the Storm vie T... Ford, Snipes, Gibson... >

Keskustelut (1 viestiä)

jätettämaailmaan

02.04.2014 klo 22.51 2 tykkää tästä

Jaaha Jerppe ei sitten kuitenkaan lähtenyt.

Jos kerran ideat tosiaan ovat näin vähissä Hollywoodissa niin miten olis Marilyn Monroe vs Marilyn Manson, Michael Bayn ohjaamana.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova