Tuorein sisältö

Nyt lipsuu mopo käsistä - Paul Stanleyn kirjassa törkeitä väitteitä entisistä KISS-kamuista

07.04.2014 klo 09.30 | Luettu: 4900 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS-tähti Paul Stanleyn "Face The Music: A Life Exposed" -kirjasta on heitelty ilmaan pahimpia törkypaloja jo jonkin aikaa, osansa ovat saaneet niin Gene Simmons kuin Ace Frehley ja Peter Criss.

New York Postin jutussa (ja kirjassa) Stanley lyttää Gene Simmonsin tositelkkarisarjan valheellisena teatterina ja Simmons saa kitkerää palautetta myös vähäisestä omistautumisestaan KISSille 80-luvun vuosina.

Suoranaista myrkkyä heitetään kuitenkin Acen ja Peterin suuntaan. Stanley syyttää kaksikkoa jopa juutalaisvastaisuudesta!

Stanleyn mukaan Ace ja varsinkin Peter tunsivat itsensä voimattomiksi ja kykenemättömiksi Paulin ja Genen väsymättömän energian ja omistautumisen rinnalla. Gene ja Paul olivat vetovastuussa myös siksi että Acen ja Peterin sorvaamat viisut jäivät vähäisiksi.

- Lopulta nuo kaksi yrittivät sabotoida bändiä. He kokivat tulleensa huonosti kohdelluiksi meidän "ahneiden juutalaisten" toimesta.

New York Postissa Stanley vahvistaa käsityksensä Acen ja Peterin juutalaisvastaisuudesta. Stanleyn mielipide perustuu vuosien aikana kokemaansa ja näkemäänsä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Traileri: Tom Hardy ... Turun laiturifestari... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mixu

07.04.2014 klo 10.25 4 tykkää tästä

Jokainen joka on katsonut Gene Simmonsin tosi-TV sarjaa, on huomannut että sarjan tapahtumat on käsikirjoitettu etukäteen. Esimerkiksi Gene Simmonsin pojan kännykän katoaminen, ja sen takaisin saaminen oli niin paksua tuubaa, ettei paremmasta väliä.
lainaa
Oppipoika

07.04.2014 klo 10.43

Onhan tuo "juutalaisvastaisuus" edelleen aika painava kortti heittää pöytään.
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

07.04.2014 klo 11.58 4 tykkää tästä

Jos joku on ahne kusipää ja juutalainen samalla, niin kyllähän se nyt herättää terveessä mielessä yhdistelmän stereotyyppiin.
Samalla tavalla jos tummaihoinen gangstailee ja riehuu, niin kyllä siinä käytännössä rasistitonkin yksilö saattaa lipsauttaa sanan "nekru". Ei välttämättä täysin hyväksyttävää, muttei se tarkota, että olisivat polttamassa ristiä satunnaisten tummaihoisten pihoilla. Ihmiset eivät ole täydellisiä, ja tervehenkiseen yhteiseloon kuuluu osana se, ettei oteta satunnaisia lipsautuksia maailmanlopun vakavuudella.

btw, jos KISSissä oli neljä jäsentä, niin muodostiko tämä antisemitisti-duo KISSissä sen SS:n? ;-)
Muokannut: Mirr5 07.04.2014 klo 12.00 lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova