Tuorein sisältö

Riku Nieminen julkaisee - Munamiehestä kuoriutui K!NG

09.04.2014 klo 11.34 | Luettu: 3310 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Putouksesta tutun Riku Niemisen dancea ja rokkia elektronisella otteella yhdistelevä K!NG julkaisee ensimmäisen sinkkunsa Another Lover tulevana perjantaina 11.4.

Rumpuja soittavan Riku Niemisen lisäksi bändissä vaikuttavat Ville Aalto (koskettimet), Samuli Kivelä (sähkökitara) ja Aleksi Kinnunen (sähkörummut). Yhtyeen erikoisuus on että tulevan levyn jokaisella biisillä on oma solistinsa.

Solisteina vaikuttavat mm. Michael Monroe, Eva Louhivuori ja Mikko Herranen. Another Lover –kappaleen lauluosuudesta vastaa salaperäinen LadyH.

- K!NG on yhtäkuin me neljä kundia. Bändillä ei ole, eikä ainakaan näillä näkymin tule olemaan vakituista laulusolistia. Jokaisella biisillä on oma vahva luonteensa ja niitä vastaamaan halusimme tietynlaiset laulusoundit. Kun tarvittiin takuuvarmaa rock ´n´ roll asennetta, otimme yhteyttä Michaeliin ja Mikkoon, toteaa Riku.

K!NG valmistelee albumia julkaisuun loppukesästä. Moniuloitteeseen dance-rock-albumikokonaisuuteen on ammennettu vaikutteita mm. Lady Gagalta, Muselta, Kraftwerkilta ja Justicelta.

www.facebook.com/kingmusik




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulun Jalometalli ju... Dj BoBo ja Haddaway ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova