Tuorein sisältö

Game of Thrones -kaudet 5 ja 6 virallistettu

09.04.2014 klo 19.00 | Luettu: 6965 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

HBO:n lippulaivasarja Game of Thrones tuskin loppuu kesken. Tekijät ovat jo antaneet ymmärtää, että tv-sarja kertoo tarinan loppuun, vaikka se joutuisi tekemään niin ennen kuin kirjailija George R.R. Martin viimeistelee romaanisarjan.

Virallista tietoa vaativat voivat joka tapauksessa huokaista helpotuksesta: viides ja kuudes kausi ovat saaneet vihreää valoa.

Neljännen kauden avausjakso oli tähän mennessä katsotuin jakso Yhdysvalloissa. HBO:n sikäläinen nettipalvelu kaatui. Myös piratismiennätys rikkoontui.

Sitä ei suoraan sanota, mutta sekä viides että kuudes kausi todennäköisesti perustuvat neljänteen ja viidenteen kirjaan, jotka kertovat samanaikaisista tapahtumista. Kolmannen kirjan pohjalta tehtiin tuotantokaudet 3 ja 4, mutta jokaista kirjaa ei jaeta kahdeksi kaudeksi, ovat tekijät antaneet ymmärtää.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dj BoBo ja Haddaway ... Spider-Man-roistojen... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

09.04.2014 klo 21.15

"Sitä ei suoraan sanota, mutta sekä viides että kuudes kausi todennäköisesti perustuvat neljänteen ja viidenteen kirjaan, jotka kertovat samanaikaisista tapahtumista. Kolmannen kirjan pohjalta tehtiin tuotantokaudet 3 ja 4, mutta jokaista kirjaa ei jaeta kahdeksi kaudeksi, ovat tekijät antaneet ymmärtää."

Onko tällä lähdettä, vai oliko kirjoittajan omaa spugulointia. Vanhvastihan on uskottu, että noloskausi etenee myös rinnakkain kulkevien 4 ja 5 kirjojen puolelle. Tätä puoltaa se, että osa juinikaarista on jo nyt ekan jakson kohdalla menty 3. kirjan loppuun.

Aikasemmin on myös uutisoitu, että sarjaa tehtäisiin 7 kautta ja mahdollinen leffa. Tämä tarkotaisi, että vitoskirja pitäisi saada käsiteltyä vitoskauden loppuun. Silloin 6. kirja voisi olla 6:lla kaudella ja vika kirja vikalla kaudella. 3. kaudellahan ei ollut puolia kolmannesta kirjasta, vaan ennemmin 2/3.

Neljäs kirja oli myös laadultaan heikko, joten ainakin huhujen mukaan siitä on tarkotus jättää kokonaan osia pois.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.04.2014 klo 22.04 1 tykkää tästä

Saa sitä spekuloinniksikin sanoa. Useimpien puheiden mukaan neloskausi perustuu kolmannen kirjan jälkimmäiseen puoliskoon. Maalaisjärjen mukaan viitoskausi ei voi perustua yhteen kirjaan. Tekijät haluavat tehdä 7 kirjan pohjalta 7 tai 8 kautta. Tekijöiden mukaan se on kiusallista, että sarja saa romaanit kiinni, joten halutaanko kaksi olemassa olevaa romaania tiivistää yhdeksi kaudeksi?
Muokannut: Jari-Pee 09.04.2014 klo 22.07 lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova