Tuorein sisältö

Radiohead liian kallis?

31.12.2007 klo 09.32 | Luettu: 2153 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radioheadin lähtö EMI:ltä ja siirtyminen musiikin nettijakeluun johtui rahasta. Bändi olisi halunnut EMI:ltä 10 miljoonaa puntaa sopimuksensa uudistamisesta. The Timesin mukaan levy-yhtiön tarjous oli 3 miljoonaa puntaa mutta se ei riittänyt. EMI:n edustajan mukaan Radioheadin pyyntö oli reilusti liian paljon.

Radiohead kävi myös neuvotteluja oikeuksista osaan aikaisemmasta tuotannostaan. Tähän levy-yhtiö ei suostunut. Bändin väitetään vaatineen myös miljoonatason maailmanlaajuista markkinointibudjettia. Kun neuvottelut eivät johtaneet mihinkään, Radiohead lähti omille teilleen.

Bändin tulevan Britannian kiertueen lippujen hinnoista on myös syntynyt valitusta. 42 punnan lipunhinta ylittää vaikkapa Princen Lontoon O2-areenan pitkän keikkaputken hintatason. Bändin manageriporras pitää lippujen hintoja kuitenkin sopivina.

- Emme halua menettää kiertueella rahaa. Ihmisten odotukset täyttävän laatushown järjestäminen on kallista. Hinnat ovat samaa tasoa kuin Radioheadin tasoisten artistien kiertueet.

Lähde NME, The Times



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Alien ja Predator hä... Markku Peltola kuoll... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova