Tuorein sisältö

Seksi on kaunista, raiskausjännäri on eroottinen ja uskovaiset kiusaavat tuhmia tyttöjä

06.05.2014 klo 21.09 | Luettu: 6478 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Levitysfirman Wild Bunch pomot ovat kertoneet, minkälaisia filmejä he ovat tuomassa teattereihin.

Paul Verhoeven valmistelee nimeämätöntä elokuvaa, joka kertoo psykologisesta kissa ja hiiri -leikistä naisen ja hänet raiskanneen kyttääjän välillä. Nainen tahtoo kostaa. Mainittujen pomojen mukaan käsikirjoitus on hyvin älykäs ja hyvin verhoevenmainen. "Äärimmäisen eroottinen ja perverssi" elokuva vaatii paljon naispuoliselta pääosanesittäjältä.

Irréversible-ohjaajan Gaspar Noén seuraava filmi Love on seksuaalinen melodraama pojasta ja kahdesta tytöstä. Seksin iloisena asiana esittävä rakkaustarina aiheuttaa miehille seisokin ja saa naiset nyyhkimään, tai tämä on suunnitelma.

Tulossa on myös jatko-osa psykedeeliselle kulttifilmille Spring Breakers, jossa vähäpukeiset tytöt käyttäytyvät huonosti kevätloman aikana. Jatko-osassa Spring Breakers: The Second Coming tytöt kohtaavat militarisoituneita äärikristittyjä, jotka yrittävät käännyttää heidät. Trainspotting-kirjoittaja Irvine Welsh vastaa käsikirjoituksesta ja ruotsalainen musiikkivideomies Jonas Åkerlund ohjaa. Kyseessä ei ole suora jatko-osa, mutta osa vanhoista näyttelijöistä on mukana (mitä tämä sitten tarkoittaakaan).

Kohutun eroottisen lesbodraaman Adélen elämä: osat 1 ja 2 ohjaajan Abdellatif Kechichen seuraava työ The Real Wound kertoo ranskalais-tunisialaisesta teinipojasta, joka yrittää päästä eroon neitsyydestään lomamatkalla Tunisiassa.

Lähde: Screen Daily

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Angelina Jolie ja Br... Maj Karman KarmaRock... >

Keskustelut (3 viestiä)

pervovastainen

07.05.2014 klo 06.46 2 tykkää tästä

Hyviä elokuvia tulossa. Toivottavasti Peltonen tulee arvostelemaan nämä.
lainaa
peltonen

07.05.2014 klo 09.23 4 tykkää tästä

4 ja puoli tähteä
lainaa
Hohhoh

07.05.2014 klo 10.27 1 tykkää tästä

Psykedeelinen kulttifilmi xDD
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova