Tuorein sisältö

Vihreää valoa Marvel-sarjoille

09.05.2014 klo 12.48 | Luettu: 2869 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kanava ABC on näyttänyt vihreää valoa uudelle Marvel-sarjalle Agent Carter ja ensimmäisen sarjan S.H.I.E.L.D. Agentit (Agents of S.H.I.E.L.D.) toiselle tuotantokaudelle.

Toisen maailmansodan jälkeisistä tunnelmista kertova Agent Carter -sarja alkaa ilman pilottijaksoa. Pilottijaksona (eli testijaksona) toimi tavallaan samanniminen lyhytelokuva, joka julkaistiin Iron Man 3 -blu-raylla.

Hayley Atwellin näyttelemä brittiagentti Peggy Carter debytoi elokuvassa Captain America: The First Avenger. Atwell näyttelee iäkästä Carteria Captain American tuoreessa jatko-osassa.

Molemmat sarjat sijoittuvat samaan jatkumoon kuin Marvelin itse tekemät elokuvat ja muut tulevat, Netflixiä varten tehtävät tv-sarjat (mm. Daredevil). ABC ja Marvel ovat Disneyn firmoja ja Netflix on yhteistyökumppani.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Softengine voittajap... Liam Neeson on hirvi... >

Keskustelut (2 viestiä)

thanos_on_paras

09.05.2014 klo 14.34 2 tykkää tästä

Make mine Marvel!

Sääli etten ole enää niin kersa, kuin 10v sitten, jolloin tämä kaikki olisi kyllä ollut juurikin passelisti sen sarjakuva lukemisen ohella. Ei sillä, ettei näistä nauttisi nytkin.

Thanosta odotellessa... Jim Starlin minkä teki!!
lainaa
sdfposdfjiop

09.05.2014 klo 20.08 1 tykkää tästä

Vähän kyllä jänskättää romahtaako tämä korttitalo ennen sitä kuuluisaa Kostajat Kolmosta. Jos käy niinkuin jollekin Sawille että jatkuu ja jatkuu kunnes yhtäkkiä vedetään töpseli seinästä ja jäljellä on vaan likainen tuhnu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova