Tuorein sisältö

Harry Potter vakavoituu Somaliassa - kiveä niskaan

03.01.2008 klo 14.10 | Luettu: 1837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Daniel Radcliffe hoitaa kärhämänsä lordi Voldemortin kanssa loppuun kahden elokuvan kuluessa, joten Harry Potter -tähden on aika suunnitella tulevaisuuttaankin.

Radcliffe on voittanut itselleen roolin, josta useiden Hollywood-tähtien kerrotaan kilpailleen. Hän näyttelee kuuluisaa 22-vuotiasta toimittajaa ja valokuvaajaa Dan Eldonia, joka oli yksi journalisteista, jotka kivitettiin hengiltä Somalian sisällissodan ollessa käynnissä 1993.

18-vuotias Radcliffe on muun muassa Eldonin äidin valinta. Nainen ei tahtonut nähdä elokuvassa sellaisia vanhempia, vakiintuneita näyttelijöitä kuin Orlando Bloom, Heath Ledger tai Joaquin Phoenix. Daneja muori kuvailee monilla tavoin samankaltaisiksi: runollisiksi, energisiksi ja huumorintajuisiksi.

Dan Eldonin päiväkirjoihin perustuvaa kirjaa on myyty lähes 200 000 kappaletta ja hänen valokuviaan pidetään pysyvästi esillä galleriassa New Yorkissa. Eldonin töihin perustuvan elokuvan nimi tulee olemaan Journey ja sen ohjaa Bronwen Hughes, joka on ohjannut muun muassa kehutun draaman Stander.

Lähde: The Guardian

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< James Bondin seuraav... Muistutus siitä, mik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova