Tuorein sisältö

Qstock perui seniori-ikäisten vapaalippukäytännön

20.05.2014 klo 11.13 | Luettu: 1993 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oulussa 25.7.-26.7. juhlittava Qstock muuttaa yli 60-vuotiaisen vapaalippukäytäntöjä. Viime vuonnakin seniori-ikäisten oli tarkoitus päästä tapahtumaan ilmaiseksi mutta festari oli loppuunmyyty.

Uuden käytännön mukaan yli 60-vuotiaat voivat ostaa 30 euron hintaisen Enemmän elämää -lipun, joka oikeuttaa kahden päivän festarielämykseen. Lisäksi lippu mahdollistaa pääsyn Liikuntakeskus Hukan päiväajan palveluiden pariin ja kahden viikon uutiset e-Kalevan muodossa. Lipputulot lahjoitetaan lyhentämättöminä oululaisten vähävaraisten nuorten ja lasten harrastustoimintaan.

- Festivaali on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja aikaisempi vapaarannekekäytäntö osoittautui haasteelliseksi. Uudistetulla menettelyllä halutaan taata selkeä lippukiintiö yli 60-vuotiaille, kun liput ovat myös etukäteen lunastettavissa. Olemme iloisia, että Liikuntakeskus Hukan, Kalevan ja ODL:n kanssa voimme yhdessä tarjota tällaisen paketin yli 60-vuotiaille, ja samalla saamme kerättyä varoja hyvään tarkoitukseen, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen kommentoi.

Enemmän Elämää! –paketteja on myynnissä rajallinen määrä (200 kappaletta). Myynti alkaa maanantaina 2. kesäkuuta (myyntipaikkana toimii Liikuntakeskus Hukka).



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muumit nousevat fest... Simerock julkisti li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova